Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolatban élő lányok! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élő lányok! Ti megvagytok a barátotok haverjaival?

Figyelt kérdés
Eléggé érdekel ez a téma, mert engem valamiért nem bírnak a barátom haverjai. Az a durva az egészben hogy egyáltalán nem is ismernek. 1-2-vel beszélgettem anno Facebookon pár szót. Nekem az hogy nem bírnak abban nyilvánul meg, hogy ha ilyen baráti összejövetelek vannak engem soha nem hívnak csak a barátomat. Kissé rosszul esik hogy ilyenek velem, mikor nem ismernek... A közeljövőben várható lesz megint egy ilyen összejövetel és eléggé bánt hogy csak a barátom lesz ott, mert engem nem hívnak. De nem is akarok igazán ott lenni mert nem az én világom ez a dolog, csak szerintem illő lenne, mikor másik haverjuk csajait mindig meghívták. Érdekes... Nektek mi erről a véleményetek?
2013. máj. 25. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:

itt a barátodnak kéne egy kicsit rászólni a haverjaira. ha nem tisztelik, hogy már nem egyedül van, akkor jó bunkók..

nálunk is időbe telt, amíg elfogadtak, de most már (6-8hónap után ) elég jóban vagyok majdnem az összessel.

2013. máj. 25. 12:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Még nem ismerem őket. Nyilván kellemetlen lenne. Talán szervezzetek ti programokat ahova őket is meghívjátok és "bizonyíthatsz". Ha meg nem jössz be nekik sehogy sem hát... nem erőltetném a dolgot, a saját baráti társaságommal foglalkoznék. Amíg nem szidnak a barátodnak, fogadd el a véleményüket.
2013. máj. 25. 12:32
 3/10 Költőnő? ***** válasza:
vigyen magával a pasid ész kész. Ott meg bizonyíthatsz, légy kedves, nyitott, mosolygós, vagány. Nekem szerencsére sosem volt ilyen gondom, bár úgy érzem, a keresztlány anyja nem igazán kedvel. Dehát nincs mit tenni.
2013. máj. 25. 12:34
 4/10 HotChoc ***** válasza:

Én elég jól megvagyok a barátom haverjaival, rendesek hozzám, rám köszönnek meg minden.

Neked azt mondanám, ne hagyd hogy teljesen kirekesszenek! Persze nem arra célzok hogy akkor most csak azért is menj el mindenhová velük, de azért mégiscsak a kedvesed barátnője vagy...nehogy már ne hívhasson el téged is néha.

2013. máj. 25. 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Én nagyon jóban vagyok a barátaikkal, és igazából mostmár az én barátaim is. Rengeteg helyre együtt megyünk és bármikor fordulhatok hozzájuk.

Viszont azért én a páromra ilyen esetben megharagudnék. Ő miért nem szól neked? Miért nem mondja meg a barátaidnak, hogy te is jössz és kész? NEki nem esik szarul, hogy a többi havernak ott van a barátnője, csak az övé nincs? Ha neki ez normális, akkor vele is van valami baj.

Ilyet az én párom biztos nem tenne... Van amikor tartanak valami összejövetelt és hív, én meg mondom hogy nem biztos, hogy jó lennék ott, mert elég kanbulinak néz ki és hadd szórakozzanak. Aztán ilyenkor mindig rámír az egyik srác barátnője, hogy én megyek e, mert egyedül nem akarja elrontani a kanbulit. Szóval pont úgy van vele, mint én. És akkor megbeszéljük, hogy megyünk e lányok is vagy hagyjuk őket magukban szórakozni.

2013. máj. 25. 13:13
 6/10 anonim válasza:
Én nagyon jóban vagyok párom barátaival szerencsére. :) Egyikük még a ballagására is meghívott amin nagyon meg is lepődtem, mert előtte csak egyszer találkoztunk. Nagyon kedvesek velem, engem is mindig hívnak, ha ott vagyok páromnál és valami kis összejövetelt szerveznek.
2013. máj. 25. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Engem a párom sosem hagyott volna otthon, büszke volt rám. Én bírom a párom barátait, ők is szeretnek engem, sőt az egyikük talán túlzottan is megszeretett engem, ami kicsit gázos volt, de lerendeztük békésen az ügyet és ez már a múlté. 5 év alatt nagyon összekovácsolódott a csapat.

27N

2013. máj. 25. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom nálunk magától értetődő, hogy ha elhívják a barátomat megyek én is, nem kell nekem külön kérvény ehhez, vagy hogy hívjanak meg, és ez fordítva is így működik.
2013. máj. 25. 14:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Én imádom őket jobban mint a saját zavarja.át. Erdemesebbek is rá mondjuk az enyémek kamu barátok az övéi igaziak. Szakitasba jobban sajnáltam őket mint a pasit. Sokat tettek h együtt maradjunk de nem ment a párom nem akarta sajnos elvesztettem a barátait is
2013. máj. 25. 14:38
 10/10 ManderleyRe ***** válasza:
Mi mindig megbeszéljük, hogy ez most csak srác/csajbuli és akkor nyilván nem visszük a másikat, de a párom barátai akármikor szívesen látnak. Haverkodunk, olyan jóban vagyok velük, hogy simán eljárunk ide-oda, a párom egyik legjobb haverja nekem is a legjobb barátom. Ilyen konfliktus nincs. Ezt sürgősen beszéld meg vele... Mert őt nem zavarja egyáltalán hogy a bnője nincs ott?
2013. máj. 25. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!