Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élő lányok! Ti megvagytok a barátotok haverjaival?
itt a barátodnak kéne egy kicsit rászólni a haverjaira. ha nem tisztelik, hogy már nem egyedül van, akkor jó bunkók..
nálunk is időbe telt, amíg elfogadtak, de most már (6-8hónap után ) elég jóban vagyok majdnem az összessel.
Én elég jól megvagyok a barátom haverjaival, rendesek hozzám, rám köszönnek meg minden.
Neked azt mondanám, ne hagyd hogy teljesen kirekesszenek! Persze nem arra célzok hogy akkor most csak azért is menj el mindenhová velük, de azért mégiscsak a kedvesed barátnője vagy...nehogy már ne hívhasson el téged is néha.
Én nagyon jóban vagyok a barátaikkal, és igazából mostmár az én barátaim is. Rengeteg helyre együtt megyünk és bármikor fordulhatok hozzájuk.
Viszont azért én a páromra ilyen esetben megharagudnék. Ő miért nem szól neked? Miért nem mondja meg a barátaidnak, hogy te is jössz és kész? NEki nem esik szarul, hogy a többi havernak ott van a barátnője, csak az övé nincs? Ha neki ez normális, akkor vele is van valami baj.
Ilyet az én párom biztos nem tenne... Van amikor tartanak valami összejövetelt és hív, én meg mondom hogy nem biztos, hogy jó lennék ott, mert elég kanbulinak néz ki és hadd szórakozzanak. Aztán ilyenkor mindig rámír az egyik srác barátnője, hogy én megyek e, mert egyedül nem akarja elrontani a kanbulit. Szóval pont úgy van vele, mint én. És akkor megbeszéljük, hogy megyünk e lányok is vagy hagyjuk őket magukban szórakozni.
Engem a párom sosem hagyott volna otthon, büszke volt rám. Én bírom a párom barátait, ők is szeretnek engem, sőt az egyikük talán túlzottan is megszeretett engem, ami kicsit gázos volt, de lerendeztük békésen az ügyet és ez már a múlté. 5 év alatt nagyon összekovácsolódott a csapat.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!