Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért rakják ki rögtön hogy "kapcsolatban" fb-n, és a pasik miért nem?
Hát nem tudom. Én nem tettem ki és nálunk a barátom volt az aki egy másfél hónap után úgy döntött, hogy megosztja a nagyközönséggel. Nekem igazából tök mindegy, ez a mi saját dolgunk, ehhez senkinek semmi köze.
17/L
A barátom kb 1 hét után, amikor nyilvánvalóvá vált a dolog a kettőnk számára, hogy ez bizony már kapcsolat, akkor tette ki ő! Sokáig udvarolt nekem és nagyon örült, amikor végre igent mondtam neki. Én is nagyon boldog voltam és vagyok.
A férfiak kevésbé tartják fontosnak szerintem az effajta felvállalást, de van aki szánt szándékkal titkolja így. Az exem majdnem 1 évig sem akarta felvállalni a dolgot a messzi haverjai előtt, aztán kiderült miért. Volt neki távkapcsa mellettem, meg hazudott éjjel nappal nekem, aztán egyszer csak lebukott a hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!