Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nélkülem megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nélkülem megy fesztiválozni a haverjaival. Lehetséges hogy meg fog csalni?

Figyelt kérdés

Lassan 3hónapja vagyunk együtt a barátommal, mindketten 18évesek vagyunk.

Nem szeretem a fesztiválokat sem a haverjait ezért én nem megyek velük. Bízok benne, de túl közvetlen, főleg ha sok alkoholt fogyaszt, félek hogy megcsal, mert ezeken a fesztiválokon sok a könnyűvérű lány, hogy finoman fogalmazzak. Szerintetek megcsalhat? Félek hogy ez lesz, és nem tudom meg... Van valaki hasonló helyzetben? Mi a véleményetek erről? Mellesleg szűz a barátom, még nem feküdtünk le.

2013. júl. 1. 16:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Volt fesztiválra megy? :-)
2013. júl. 1. 17:13
 12/17 belbolyhocska ***** válasza:

Melyik fesztivál ez? Csak mert egy csomó jegyet lehet még kapni Sound-ra is, ha arra gondolsz, és körbe nézel. Én imádom a fesztiválokat, a párommal szoktunk menni. Amúgy meg mindenképpen ajánlom, hogy próbálj meg jegyet szerezni, mert ha mész nagy eséllyel jóba leszel a barátaival, és legalább jót szórakozol. És ne felejtsd el: Ami fesztiválon történt, az ott is marad!

Azt hiszem nem véletlenül mondják ezt...

2013. júl. 1. 17:17
 13/17 A kérdező kommentje:
ez olyan mint " ami vegasban történt ott is marad" nem tudok menni, én is utazok el, ezért csak abban reménykedek hogy nem csal meg, de ha mégis akkor tudjam meg valahogy
2013. júl. 1. 17:19
 14/17 belbolyhocska ***** válasza:
100%
Hát a lényeg, hogy ne agyalj rajta, mert csak bevonzod a rosszat. Ha szeret nem csal meg, ha megcsal akkor előbb-utóbb úgyis ment volna a levesbe.
2013. júl. 1. 21:35
 15/17 A kérdező kommentje:
igaz, koszi:) de ha meg is csal, tuti nem fogom megtudni:(
2013. júl. 2. 10:34
 16/17 anonim válasza:
Valószínűleg igen.
2013. júl. 4. 03:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár, ha szeret, miért csalna meg? Ha meg megcsal, akkor legalább a kapcsolat elején derül ki, milyen gerinctelen (úgyis észreveszed majd a viselkedéséből, vagy a haverjaiéból).

Mi egy hónapja voltam együtt a barátommal, amikor kiment külföldre 2 hónapra (akkor volt 20). Bíztam benne, mert tudtam, hogy szeret (mielőtt összejöttünk, már azelőtt is éreztem, aztán miután összejöttünk, teljesen nyilvánvalóvá vált). Ennek már 6 éve, azóta is együtt vagyunk. Fesztiválozni is járunk, ahol néha órákig nem találkozunk, mégsem csal meg.

21L

2013. júl. 5. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!