Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nélkülem megy fesztiválozni a haverjaival. Lehetséges hogy meg fog csalni?
Lassan 3hónapja vagyunk együtt a barátommal, mindketten 18évesek vagyunk.
Nem szeretem a fesztiválokat sem a haverjait ezért én nem megyek velük. Bízok benne, de túl közvetlen, főleg ha sok alkoholt fogyaszt, félek hogy megcsal, mert ezeken a fesztiválokon sok a könnyűvérű lány, hogy finoman fogalmazzak. Szerintetek megcsalhat? Félek hogy ez lesz, és nem tudom meg... Van valaki hasonló helyzetben? Mi a véleményetek erről? Mellesleg szűz a barátom, még nem feküdtünk le.
Melyik fesztivál ez? Csak mert egy csomó jegyet lehet még kapni Sound-ra is, ha arra gondolsz, és körbe nézel. Én imádom a fesztiválokat, a párommal szoktunk menni. Amúgy meg mindenképpen ajánlom, hogy próbálj meg jegyet szerezni, mert ha mész nagy eséllyel jóba leszel a barátaival, és legalább jót szórakozol. És ne felejtsd el: Ami fesztiválon történt, az ott is marad!
Azt hiszem nem véletlenül mondják ezt...
Ugyanmár, ha szeret, miért csalna meg? Ha meg megcsal, akkor legalább a kapcsolat elején derül ki, milyen gerinctelen (úgyis észreveszed majd a viselkedéséből, vagy a haverjaiéból).
Mi egy hónapja voltam együtt a barátommal, amikor kiment külföldre 2 hónapra (akkor volt 20). Bíztam benne, mert tudtam, hogy szeret (mielőtt összejöttünk, már azelőtt is éreztem, aztán miután összejöttünk, teljesen nyilvánvalóvá vált). Ennek már 6 éve, azóta is együtt vagyunk. Fesztiválozni is járunk, ahol néha órákig nem találkozunk, mégsem csal meg.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!