Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha rájönnétek, hogy a barátotok néha elszív egy füves cigit a haverjaival?
Pár hónapja vagyunk együtt, és ezt megtudtam, de nem tőle :S
És igazából én még csak 18 éves vagyok, ő meg 28, nagy a korkülönbség...
De jól megvagyunk, és szeretem őt, és ő is nagyon szeret engem.
És nem egy idegbeteg, drogos állat, de ezzel valahogy nem tudok azonosulni...
# 9/10
Nem hát.. látom lepontoztak, szarok én arra.. meg van a véleményem az olyan emberektől akik nem tudnak elszakadni a tudatmódosítóktól.. itt erre akartam utalni, hogy nem tud azonosulni a kérdező ezzel a dologgal.. mert itt az alkoholnak van kultúrája.. ugyan olyan szükségtelen élvezeti cikk a hétköznapokra.
Szia! Néha néha leereszti a gőzt, nincs ezzel semmi gond addig míg nem próbál ki keményebb vegyi cuccokat. A fű ugyan olyan mint a cigi csak itt nem nikotinfüggésről beszélünk. Ez egy hatalmas üzlet, mivel "káros" a dohányzás, a fű meg "tiltott" így felverik az árakat és valakik jól megszedik magukat. Ez a rendszer így van kitalálva és jól működik. Minden korban éltek tudatmódosító szerekkel az emberek az őskortól egészen máig. Nincs ebben semmi különös csak manapság az érdekek úgy kívánják hogy bűnnek érezzük az élvezeti cikkek fogyasztását.
Egyébként én nem dohányzom és nem is füvezek.
A füves cigivel nincsen semmi baj szerintem, HA havonta mondjuk 1szer tolja. Ha többször akkor már szólnék neki.
Egyáltalán nem lesz függő tőle, csak ellazul 1-2 órára, nem lesz stresszes legalább.
Én rákérdeznék, hogy kipróbálta-e már? Mintha mit sem tudnék a helyzetről. Ha őszinte akkor semmi probléma. Ha hazudik, mondd hogy tudod, és kérdezd meg tőle miért nem mondta el eddig neked.
Én nem nagyon tartanám vele a kapcsolatot. Egy füves ember szerintem nem megbízható semmilyen téren. A fű és a nemi betegség nagyon közel jár egymáshoz.
Komoly kapcsolatot nem igen lehet ilyenre építeni. Én semmilyent sem építenék vele.
LOL, nemi betegség és fű hogy jön össze? :DDD Amit elszívsz, az (jobb esetben) nem érintkezik senki nemi szervével, a cigit a szádhoz emeled bakker :DD Vagy te a vaginádon keresztül inhalálsz? Érdekes egyed lehetsz :D
Kérdező, hidd el, hogy a fű nem egy kemény dolog. Ha tényleg rendszertelenül, néhanapján szívja csak, semmi baja nem lesz tőle. Az meg hülyeség, hogy a füvesek gondolkodása betompul... Próbáld ki: adj egy füvesnek egy paketta marist, de ne adj hozzá cp-t, pipát vagy bongot, amiből elszívhatja! Figyeld meg, milyen kreatív lesz az emberünk, hogy szívhasson... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!