Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha rájönnétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha rájönnétek, hogy a barátotok néha elszív egy füves cigit a haverjaival?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vagyunk együtt, és ezt megtudtam, de nem tőle :S

És igazából én még csak 18 éves vagyok, ő meg 28, nagy a korkülönbség...

De jól megvagyunk, és szeretem őt, és ő is nagyon szeret engem.

És nem egy idegbeteg, drogos állat, de ezzel valahogy nem tudok azonosulni...

2013. júl. 30. 21:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
47%

# 9/10

Nem hát.. látom lepontoztak, szarok én arra.. meg van a véleményem az olyan emberektől akik nem tudnak elszakadni a tudatmódosítóktól.. itt erre akartam utalni, hogy nem tud azonosulni a kérdező ezzel a dologgal.. mert itt az alkoholnak van kultúrája.. ugyan olyan szükségtelen élvezeti cikk a hétköznapokra.

2013. júl. 30. 21:23
 12/31 anonim ***** válasza:
64%
28 évesen füves cigi, tudtommal a normális férfiak inkább söröznek együtt...megbeszélném vele, hogy hagyja abba, mert nem igazán jó jel ha valaki drogozik...nem tudom talán maradi vagyok...ha folytatja elhagynám, de ha te megtudsz a helyzettel barátkozni...az alkohol se tesz jót, de én a füvet inkább a cigihez hasonlítanám, és a láncdohányosok is a néha 1-1 szállal kezdték..
2013. júl. 30. 21:24
 13/31 anonim válasza:
44%

Szia! Néha néha leereszti a gőzt, nincs ezzel semmi gond addig míg nem próbál ki keményebb vegyi cuccokat. A fű ugyan olyan mint a cigi csak itt nem nikotinfüggésről beszélünk. Ez egy hatalmas üzlet, mivel "káros" a dohányzás, a fű meg "tiltott" így felverik az árakat és valakik jól megszedik magukat. Ez a rendszer így van kitalálva és jól működik. Minden korban éltek tudatmódosító szerekkel az emberek az őskortól egészen máig. Nincs ebben semmi különös csak manapság az érdekek úgy kívánják hogy bűnnek érezzük az élvezeti cikkek fogyasztását.

Egyébként én nem dohányzom és nem is füvezek.

2013. júl. 30. 21:38
 14/31 anonim ***** válasza:
26%

A füves cigivel nincsen semmi baj szerintem, HA havonta mondjuk 1szer tolja. Ha többször akkor már szólnék neki.

Egyáltalán nem lesz függő tőle, csak ellazul 1-2 órára, nem lesz stresszes legalább.

Én rákérdeznék, hogy kipróbálta-e már? Mintha mit sem tudnék a helyzetről. Ha őszinte akkor semmi probléma. Ha hazudik, mondd hogy tudod, és kérdezd meg tőle miért nem mondta el eddig neked.

2013. júl. 30. 21:46
 15/31 anonim ***** válasza:
17%

Én nem nagyon tartanám vele a kapcsolatot. Egy füves ember szerintem nem megbízható semmilyen téren. A fű és a nemi betegség nagyon közel jár egymáshoz.

Komoly kapcsolatot nem igen lehet ilyenre építeni. Én semmilyent sem építenék vele.

2013. júl. 30. 21:48
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
De most ti itt hiába mondjátok h SZERINTETEK nincs vele semmi baj. Ha a kérdező nem tudja tolerálni akkor nem tudja és kész. Aki úgy gondolkozik mint ti az ezt úgy sem érti meg. Én már voltam ebben és úgy mint a kérdező. Akármit mondtak, én valahogy nem tudtam tolerálni. Nem utáltam meg miatta a srácot csak egyszerűen zavart. És hiába mondtam h jó elfogadom, belül emésztett a dolog.
2013. júl. 30. 21:49
 17/31 A kérdező kommentje:
Egyszer szóba jött a téma, akkor még mit sem tudtam, és bevallotta, hogy szívott már füves cigit... és nem kihúzni kellett belőle, hanem bevallotta... nem tudom, nem tudom, nem tudom :S
2013. júl. 30. 21:53
 18/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom, majd megbeszélem vele... nem igazán tetszik a dolog, nem fogom sokáig tűrni... miattam meg ne változzon meg... de legalább már tudom, hogy miért van a kocsijában a "haverja szemcseppje"...
2013. júl. 30. 22:08
 19/31 anonim ***** válasza:
29%
A füves cigi, nem heroin. Szerintem többen füveznek mint gondolnád. Ezért ne ítéld el. Sokan túl démonizálják a füvet, itt is volt egy idióta ki szerint nemi betegséget okoz (vagy milyen baromságot írt. :)) Beszéld meg vele és lépj túl rajt, szerintem nem bűn az. Azért sok csaj meg elég képmutató hogy itt ítélkeznek valaki felett mert füvezik, de a verekedős kis férgekért meg hogy odavannak, mondván "hogy a rossz fiúkat szeretik". Szánalmas.
2013. júl. 31. 13:10
 20/31 anonim ***** válasza:
66%

LOL, nemi betegség és fű hogy jön össze? :DDD Amit elszívsz, az (jobb esetben) nem érintkezik senki nemi szervével, a cigit a szádhoz emeled bakker :DD Vagy te a vaginádon keresztül inhalálsz? Érdekes egyed lehetsz :D

Kérdező, hidd el, hogy a fű nem egy kemény dolog. Ha tényleg rendszertelenül, néhanapján szívja csak, semmi baja nem lesz tőle. Az meg hülyeség, hogy a füvesek gondolkodása betompul... Próbáld ki: adj egy füvesnek egy paketta marist, de ne adj hozzá cp-t, pipát vagy bongot, amiből elszívhatja! Figyeld meg, milyen kreatív lesz az emberünk, hogy szívhasson... :)

2013. júl. 31. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!