Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha rájönnétek, hogy a barátotok néha elszív egy füves cigit a haverjaival?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt, és ezt megtudtam, de nem tőle :S
És igazából én még csak 18 éves vagyok, ő meg 28, nagy a korkülönbség...
De jól megvagyunk, és szeretem őt, és ő is nagyon szeret engem.
És nem egy idegbeteg, drogos állat, de ezzel valahogy nem tudok azonosulni...
2013. júl. 30. 21:07
21/31 A kérdező kommentje:
Utolsó: de bolond vagy :DDDDDDDDDDDDD
Na, de egyébként nem tudom... előbb-utóbb úgyis kibukik majd valahol.
2013. júl. 31. 14:02
22/31 anonim válasza:
20
Hát igen, egyszer egy barátom egy ilyen "vészhelyzetben" krumpliból faragott pipát magának XD Amúgy tényleg nem vészes a fű, főleg ha csak havonta szívja. Egyszerűen alaptalanul aggódsz kérdező :)
23/31 anonim válasza:
Aki füvezik, az lazább lesz. és könnyedén létesít szexuális kapcsolatot a párján kívül. már is megvan az összefüggés.
24/31 anonim válasza:
Attól függ mennyire néha, ha mondjuk hetente, akkor már zavarna; ha ritkábban, mint havonta, akkor nem igazán számít. De ez így nem túl jó, hogy el se mondta neked.
25/31 anonim válasza:
23: Hazugság, sosem csaltam meg a barátnőm, állhattam bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt. Pedig a kísértés megvolt, és mégsem. Erre varrj gombot!?
26/31 A kérdező kommentje:
Na de... most összekavarodtam.. a transformer egy drog??? De az kapszula, nem? És akkor azt felszívni kell... meg csak a kapszulát kell törni és szívni.... de akkor ez is csak fű?
2013. aug. 1. 22:41
27/31 anonim válasza:
Úristen, ne mondjátok már, h a fű nem drog, meg ugyanolyan, mint a sima cigi. Csak olvass utána a neten!!!!! Van 1-2 füves ismerősöm. Rendőrségi ügyek, bíróság, először csak alkalmanként, aztán meg naponta többször is. Nem csinál mást, CSAK füvezik, és már el van menve az agya. Nézd meg pl Csernus videóját jutubon a füvezésről. Van aki pánikbeteg lett egy füves cigitől, nem mindegy, hogy egy cigiző pasival, vagy egy füvező pasival vagy. Egyik sem jó, de van különbség. A fű eltorzítja a személyiséget.
28/31 anonim válasza:
Utolsó: A vicc az, hogy a cigi is drog. Na BUMM! És nagyobb függőséget alakít ki mint a fű. Igen, tény és való, hogy a fű megváltoztatja az embert. De tapasztalataim szerint inkább pozitív mintsem negatív irányba (persze a mértékletesség fontos). kreatívabbá, nyitottabbá, érzékenyebbé, elfogadóbbá, jobb emberismerővé teszi az embert. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!