Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire adtok a barátotok/barátnőtök véleményére?
Figyelt kérdés
Fekete hajam van és neki az ilyen hajú csajok jönnek be előttem is csak fekete hajú barátnői voltak és arra gondoltam világosbarnára vagy valami aranyszőkére befesteném nem tudom hogy néznék ki mert középbarna alapból a hajam de az is sötétebb lett ezért választottam a feketét és ez jól is áll csak szeretnék más hajszíneket is kipróbálni de a barátom nem szeretné.2013. júl. 25. 07:41
1/4 anonim válasza:
Én mielőtt befestettem a hajam, megkérdeztem a barátomat, hogy mit szól hozzá. Mondta, hogy neki mindegy csak szőke ne. De én sötétbarnát akartam, szóval erre áldását adta.
2/4 anonim válasza:
sajnos engem a szőkék teljesen hidegen hagynak
a világosbarna a legklafább a fekete után, de a vörös sem rossz
3/4 anonim válasza:
csak ne szóljon bele hogy mit csinálok magammal, ha én esetleg jobban érzem magam máshogy, nem fogom kikérni a véleményét
4/4 anonim válasza:
Pici lány! Ez olvashatatlan. Ezt a szöveget 2 nap múlva te sem fogod érteni. Tiszteld meg a leendő válaszolóidat, hogy olvashatóan, érthetően írsz! Ha vesszőt nem ismered, akkor fogalmazz tőmondatokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!