Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthetetlen?! Fiúk, nektek 'nem érne meg ennyit' a barátnőtök?
Külön lennétek másfél hónapig, mert elutaztatok, neten és telón beszélnétek elég sokat, viszont egy hétig dolga lenne a barátnőtöknek, (tábor+megkérték, hogy segítsen)tehát nem tudnátok csak este, 10 után beszélni vele. Ti megtennétek, hogy este vártok rá, míg hazajön, vagy felhúznátok az orrotok,és lefekszetek?
Ez a helyzet nálam, és a barátom a tetejébe hisztizik, hogy tele van a micsodája a programjaimmal, és hogy kell várnia rám.
Holott, előtte azt mondta,értem egész éjjel fent lenne.
Mit tegyek? :( 17L
nem azért, de nyáron nem tud fentmaradni 10 után? mondjuk akár csak 11-ig? hameg bulipatkány, akkor no comment, utálom azt a fajtát.
16/f
nem akarja megérteni.
Mikor sikerül beszélnünk, azzal telik el, hogy panaszkodik, hogy így meg úgy keveset beszélünk. Pedig ott az alkalom és azzal töltjük el.
Én igazán sietek haza, hogy tudjunk, de baja van.
Az a pláne, hogy előtte azt mondogatta, hogy miattam fentlenne egész éjszaka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!