Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bratilla kérdése:
Volt már problémátok abból, ha a barátotok jóval
idősebb nálatok? (15-20 év)
nem hiszek az ilyen kapcsolatokban, pláne, ha még felnőtt sem vagy!!! mert ebben az esetben az illető, ha foglalkozik veled, távol áll az egészségestől, ami rád sem lesz jó hatással... 25 év felett már nem számít a korkülönbség, de még így is azt mondom, hogy sok-sok generációs ütköző felület, alkalmazkodási problémák, stb. előjönnek, én nem ajánlom
2012. okt. 14. 12:03
Én sem hiszek benne. 16 év baromi sok.
Hány éves vagy?
2012. okt. 14. 12:05
még annyi jutott szembe, hogy egy ilyen kapcsolat óhatatlanul is előhív mindkét félből egy ilyen apa-lány,a szülő-gyerek kapcsolathoz hasonló viszonyt...tehát nehezen leszel egyenrangú, felnőtt partner egy ilyen kapcsolatban!
2012. okt. 14. 12:07
Ursula: te egy hulye vagy
Semmi nincs a korral! Ha szeret sokkal jobban fog mint barki mas! Es sokkal tobbet is fog nyujtani mint valami bulizos taknyos..
2012. okt. 14. 12:13
Hány éves is vagy?
Szerintem 20 után már mehet a buli,...de addig elég rizikós.
Persze szerethet, de máshogy áll az élethez egy férfi és egy fiatal lány. Más közegben él, más problémákkal szembesül...nem hiszem, hogy maximálisan megérthetnék egymást.
24N
2012. okt. 14. 12:16
Miért lenne már hülye? Azért, mert leírta a véleményét??
16 év sok.
Tegyük fel a lány 20 éves. A pasi 36!!!
Azért 36 éves korban már szerintem igen sok ember babát szeretne pl...egy 20 éves lány akar? Hát elég ritkán...
Manapság kb. 28 évesen vállalnak gyereket...Mennyi lesz akkor a pasi? 44. Azért szerintem ez elég erős túlzás...
2012. okt. 14. 12:16
Én 19 vagyok a az illető pedig 31 én sokkal jobban megértem magam vele,mint bárki mással!
2012. okt. 14. 12:17
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ!
18 éves vagyok, tehát még nem értem el a néhányotok által említett határt.
Én is nagyon félek, hogy a későbbiekben mi lenne, de most meg azt érzem, hogy szükségem van Rá, már évek óta csak Őt szeretem.
Akkor a kerdes nem is kerdes! 42 vagyok az exem 24 volt, evekig boldogok voltunk es ma is nagyon jo a kapcsolatunk. Sajnos a munka miatt nagyon messzire kerultunk egymastol:-(
2012. okt. 14. 12:27
Én nm allnek ossze ilyen idos ffival mar pl azert sem mert lehet volt mar feleseg sot tuti egy no akinek azt mondta h eletem vegeig szeretlek aztan meg elhagyta.van valaki akinek rengeteget adott mar az eleteben sot vele elte le a fel eletet en nm tudnam ezt elviselni amugy h csak 2.vagyok barmit tehetk is.meg h nincs gyereke akkor akarna tolem.ha van az meg meg rosszabb mastol gyerek.meg beteg a pasi h 18evesen rad izgul a lanya is lehetnel szinte.nekem nm kene de te tudod jobban jarnal egy 6-9evvel idosebbel de egy 16evvel idosebb mar tuti elvalt leet gyerekes kicsit beteges is.:D
2012. okt. 14. 12:32
Kapcsolódó kérdések: