Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek sem úgy beszél msn-en a barátotok, mint élőben?
Figyelt kérdés
Amikor neten beszélgetünk egymással,mindig olyan más.Szinte soha nem ír semmit.Amit én kérdezek,arra válaszol és annyi.Élőben teljesen más.Össze se lehet hasonlítani.Itt mintha nem is vele beszélnék.2013. júl. 23. 10:11
1/6 anonim válasza:
Talán túl személytelennek tartja ezt a fajta kommunikációt.
2/6 anonim válasza:
egyet értek az elsővel
az internetes beszélgetés jó arra, hogy megbeszéljétek mikor és hol fogtok találkozni, esetleg pár fontosabb dolgot
3/6 A kérdező kommentje:
de amikor pl. nem tudunk találkozni,akkor is én mindig megkérdezem,hogy bekapcsolja-e a kamerát,hogy kicsit lássam és bekapcsolja,de ő soha nem kéri,hogy én is kapcsoljam be.. ha nem írnék neki,szerintem semmit sem írna,csak köszönne.maximum félóránként megkérdezné,hogy mit csinálok.
2013. júl. 23. 10:17
5/6 anonim válasza:
hát biztos nem szeret így beszélgetni
barátokkal én is órákig elbeszélgetek neten, de amikor volt barátnőm akkor nem szívesen beszéltem vele neten mert úgy éreztem megszűnik köztünk annak a varázsa hogy együtt lehetünk és teljesen lerombolja a kapcsolatunkat
6/6 anonim válasza:
a legtobb fiu nem tud chatelni! orulj ha egy normalis mondatot letud irni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!