Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti leszoktatok menni a barátotok haverjaihoz?
Figyelt kérdés
A barátom folyton hív,hogy menjek le a haverjaihoz,ő is ott lesz,beszélgetünk,stb.De senkit nem ismerek,csak látásból,meg névről.Mit csináljak?Ti lemennétek a helyemben?2013. júl. 15. 20:39
1/8 anonim 

válasza:

igen
ha soha nem mész, nem is fogod megismerni őket
2/8 anonim 

válasza:

persze, lemennék, de csak ha más csaj is lesz ott. :)
kanmuriba, hogy a pasim meg x kanos cimborája közé nem mennék le.
ha viszont vegyes a táraság akkor miért ne?! nemismerem őket? nagy dolog, majdmegismerem. :)
3/8 anonim 

válasza:

Én is leszoktam menni és nagyon jóban is vagyok velük és ez így tök jó. Szóval menjél te is szerintem.:) Gondolom azért előbb-utóbb meg akarod ismerni a haverjait, nem?
4/8 A kérdező kommentje:
Igen,de én úgy érzem,hogy nem kedvelnek engem.
2013. júl. 15. 20:46
5/8 belbolyhocska 

válasza:

Egyértelműen igen. Sokat dob, ha jóba vagy a pasid haverjaival.
6/8 anonim 

válasza:

Ha tényleg így érzed szerintem még inkább menj el, mert csak látásból ismernek téged,és ha jobban megismernek lehetséges, hogy jobban meg is kedvelnek. Legalább egyszer mindenképp menj el és akkor majd meglátod, hogy lesz-e kedved többször is. Lehet te is tök jól éreznéd magad.:)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2013. júl. 15. 20:56
8/8 anonim 

válasza:

Miért is kedvelnének valakit akit nem is ismernek és sose megy feléjük sem? Ezen változtatnod kell... régen én is mentem, és így lett is egy csomó haverom. Mostani páromnak nincsenek haverjai, nem jár sehova. Ez uncsibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!