Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a barátotok szűz még?

Figyelt kérdés
Nem régóta vagyunk együtt, (mindketten 18 évesek vagyunk) és elmondta, hogy még szűz, és nem is volt kapcsolata. Ti mit szólnátok ehhez? Még nem voltam szűz sráccal, és kicsit félek, hogy tapasztalatlan lesz, és nem fogom élvezni az együttléteket. Ti hogy viszonyulnátok egy ilyen helyzethez?
2013. júl. 21. 20:53
 1/9 Cyklon ***** válasza:
A dolog ergyszerű,te irányítasz :D
2013. júl. 21. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Legalább élete végéig nem fog elfelejteni :P
2013. júl. 21. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Cöhh... mert amikor te elvesztetted, szerinted a partnerednek nem kellett ezt átélnie?

Hát ha bejön a srác, meg szeretem, vagy valami olyasmi, akkor örülnék is neki. Ilyenben még nem volt részem.

2013. júl. 21. 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Sztem ez egy jo dolog,en orulnek ha a baratom szuz lenne mikor eloszor csinaljuk :D nekem jol esne h neki en vagyok az elso
2013. júl. 21. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Fura, hogy azon aggódsz, hogy TE nem fogod élvezni. Annyira önzetlen vagy, de tényleg...

Arról nem is beszélve, hogy nem látod a fától az erdőt, és meg se fordul a fejedben, hogy ez a dolog nem tart örökké. Anyám, borogass!

2013. júl. 21. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem 2 szűz barátom volt, egyikkel 2, másikkal 3 évig voltunk együtt. Az első reakcióm az volt, hogy "de jó, tuti nem hordoz nemibetegségeket", a második pedig az, hogy úgysem lehet olyan béna az ágyban, ha mégis, akkor majd belejön. És így is lett, bár kezdetnek sem voltak bénák, később még jobbak lettek.
2013. júl. 21. 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Persze szeretem a tapasztalatot, de 2 embernek így is úgyis egymásra kell hangolódni, szóval ha szorgalmas tanítvány lenne akkor nem hátrány.
2013. júl. 21. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Mivel én is az vagyok, és minden vágyam, hogy az első szexnél én is és a barátom is szüzek legyünk, ezért kiugranék a bőrömből örömömben! :)
2013. júl. 21. 21:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én barátom is szűz volt mikor összejöttünk, annyi különbséggel, hogy ő nem vallotta be, csak utána. Komolyan, észre sem vettem, olyan jól csinált mindent, mintha évek óta csinálná :D

Amúgy meg elég önző vagy. "nem fogom élvezni a szexet" pf le se feküdjetek...

2013. júl. 21. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!