Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy nagy baromság.Egy magát bölcsnek gondoló kis csitri álompasija.
Nekem pl. kék szemem van.Nem vagyok tökéletes?
Nem tudom mi a tökéletes a csupasz mellkasban,az Audiban(BMW nem jó?),elismeri hogy megnéz más nőt( ja akkor a sajátja csapja ki a hisztit)
Ja és nyugodtan lehet tahó és műveletlen erre nem volt kikötés.
Ez hülyeség.
A 180 cm alacsony.
Közel sem ilyen a tökéletes pasi.
Az egész baromság.
A csupasz mellkason pedig egyenesen felháborodtam! :D
Viccet félre téve mindenkinek más a tökéletes, ami egyébként nem is tökéletes, mert olyan nincsen. Az ember a párját a hibáival együtt szereti, és ez a szeretet nem az autón vagy az úszni tudáson, a szemszínen vagy a diplomán múlik. És főleg nem a kereseten! Akinek ezek a fontosak az inkább magán gondolkozzon el és ne a partnerén.
Mindenkinek más a tökéletes,mindenkinek az igaz szerelme a tökéletes-normális esetben. Az,hogy egy csajnak pl. csak ilyen pasi kell,az nem jó pont...
Persze,helyes,minden szép,de a tökéletes mindig az lesz,akit teljes szívedből szeretsz-legyél akár fiú,akár lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!