Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy lehetnék "tökéletes" pasi? ;)
Én a helyedben nem fikáznám a kritikus megjegyzéseket. Ez például hiba. Inkább megköszönném és hasznosítanám.
Lehet, hogy sok más esetben is ez a helyzet nálad. Gondolkozz el.
Birom én a kritikát:-) csak nem ilyen választ vártam.Jó hülye kérdés-hülye válasz.Nem arra voltam kiváncsi hogy milyen a helyesírásom.Gondolkodok én eleget hidd el.
A 3as válaszadónak pedig köszönöm.Korekt volt a válaszod és sokban 1et éstek veled..
Őszintén; sehogy
Mindenkit más vonz, amúgy nem értem a kérdést, van valami konkrét problémád vagy általában be akarsz jönni a csajoknak?
Nem tudsz az lenni...
Van olyan lány, aki addig neveli a pasiját, mig az mamusz nem lesz, mert annak az a tökéletes.
Van, aki szeret felnézni a férfira, elvárja, hogy legyen is miért.
Viselkedj úgy, hogy felnézhessenek Rád. (gondolom a papucs státusz nem vonz)
Ne legyél bunkó a lányokkal, halkan megsúgom, lehetnél szerényebb is. Mások dicsérjenek, ne Te saját magad.
Nincs baj a külsőddel, átlagosnál rendesebb vagy..meg ilyen dolgok...majd ha MÁS mondja!
Azért törekedj tökéletes pasinak lenni...:)
SOHA nem fogsz mindenkinek bejönni. Egyszerűen mindenkinek mások az igényei. Mindazonáltal azzal leszel a legközelebb a tökéleteshez, ha a barátnőddel, vagy kiszemelteddel figyelmes vagy, és kedves vagy vele... Itt Gyakorin azt írják, a nőknek a bunkók kellenek, de akkor én nem vagyok nő :DDD Szerintem az mostanság nagyon különleges fiú, aki tényleg figyelmes :) Barátom ezzel minden nap le tud venni a lábamról :) Megértő, odafigyel rám, kedves velem, stb. Számomra NAGYON fontos, hogy meglegyen a 4 dolog: lehessen vele hülyéskedni, mint egy haverral, komoly dolgokról beszélgetni, perverzkedni, meg romantikázni :) Ha mind a négy megvan, akkor a pasi (számomra) tökéletes. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!