Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok hogy lehetnék "tökélete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

...noname... kérdése:

Lányok hogy lehetnék "tökéletes" pasi? ;)

Figyelt kérdés
Jó ezt persze nem szószerint kell érteni :) arra akarok utalni h lényegében a külsőmmel nincs probléma persze nem tetszhetek mindenkinek..az átlagosnál talán rendesebb is vagyok oda figyelek másokra nem csaltam meg senkit.általában vicces jó társaság vagyok lehet vlm komolyan is beszélgetni stb.focizok szal sportos alkat is vagyok..tényleg nem tom mi kell a nőkneeek??:D

2012. nov. 13. 02:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
az hogy kicsit jobban oda figyelsz a helyesírásodra
2012. nov. 13. 02:28
 2/12 A kérdező kommentje:
kössz kössz..teljesen értelmes a válaszod..majdnem hasznos is ;))
2012. nov. 13. 02:31
 3/12 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem fikáznám a kritikus megjegyzéseket. Ez például hiba. Inkább megköszönném és hasznosítanám.

Lehet, hogy sok más esetben is ez a helyzet nálad. Gondolkozz el.

2012. nov. 13. 03:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem tudsz az lenni. Még ha mindenben full extra is volnál, arcvonásban akkor sem jönnél be mindenkinek. Mindenki tartozik egy stlíusba, képvisel egy karaktert, ezen belül akárki tökéletesnek tekinthető, mégsem jön be azoknak, akik más karaktert, más stílust, más egyéniséget kedvelnek. Ha meg mindenből a középútat választod, úgy mindenből egy kicsi, akkor meg az volna a baj. El kell tudni fogadni,hogy mindig is lesz ellentáborod, aki nem bírja a képedet elviselni, legyen szó nőkről, vagy ellenlábasokról.
2012. nov. 13. 05:16
 5/12 A kérdező kommentje:

Birom én a kritikát:-) csak nem ilyen választ vártam.Jó hülye kérdés-hülye válasz.Nem arra voltam kiváncsi hogy milyen a helyesírásom.Gondolkodok én eleget hidd el.

A 3as válaszadónak pedig köszönöm.Korekt volt a válaszod és sokban 1et éstek veled..

2012. nov. 13. 07:43
 6/12 anonim ***** válasza:

Őszintén; sehogy

Mindenkit más vonz, amúgy nem értem a kérdést, van valami konkrét problémád vagy általában be akarsz jönni a csajoknak?

2012. nov. 13. 09:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem tudsz az lenni...

Van olyan lány, aki addig neveli a pasiját, mig az mamusz nem lesz, mert annak az a tökéletes.

Van, aki szeret felnézni a férfira, elvárja, hogy legyen is miért.

Viselkedj úgy, hogy felnézhessenek Rád. (gondolom a papucs státusz nem vonz)

Ne legyél bunkó a lányokkal, halkan megsúgom, lehetnél szerényebb is. Mások dicsérjenek, ne Te saját magad.

Nincs baj a külsőddel, átlagosnál rendesebb vagy..meg ilyen dolgok...majd ha MÁS mondja!

Azért törekedj tökéletes pasinak lenni...:)

2012. nov. 13. 09:40
 8/12 A kérdező kommentje:
háát igen..végülis az a lényeg h ne csak legjobb barátként tekintsenek rám hanem mint pasi.persze ez az én hibám csak nem tudom mit csinálok rosszul.aki megismer az általában azzal jön h túl fontos vagyok neki h egy esetlegesen félresikerült kapcsolattal ennek a ismeretségnek véget vessünk..aki nem ismer azt meg valahogy hidegen hagyom vagy cs én nem veszem észre.valszeg azért mert nem szokásom vagyis nem szeretek a középpontban lenni..az utolsó komentelőnek: jogos ;) ez így elég egosnak tűnhetett..nem vagyok az! sőt talán pont az ellenkezője.:S ezt mind mások mondták,éreztetikpersze lehet h túloznak vagy csak hogy ne bántsanak meg..nem tudom de a lényeg az hogy találhatnék olyan lányt aki értekeli is amit kaphat tőlem..ez az őszinteség,megértés és persze a hűség.. :) biztos sok van csakhát...:) annak köszönöm aki ezt nem volt lusta elolvasni :)
2012. nov. 13. 16:36
 9/12 A kérdező kommentje:
ja igen papucs nem szeretnék lenni:) bár nem tom hol a határ szal néha lehet többet engedek mint nekem engednek de az még belefér bizonyos szinten :)
2012. nov. 13. 16:38
 10/12 anonim ***** válasza:

SOHA nem fogsz mindenkinek bejönni. Egyszerűen mindenkinek mások az igényei. Mindazonáltal azzal leszel a legközelebb a tökéleteshez, ha a barátnőddel, vagy kiszemelteddel figyelmes vagy, és kedves vagy vele... Itt Gyakorin azt írják, a nőknek a bunkók kellenek, de akkor én nem vagyok nő :DDD Szerintem az mostanság nagyon különleges fiú, aki tényleg figyelmes :) Barátom ezzel minden nap le tud venni a lábamról :) Megértő, odafigyel rám, kedves velem, stb. Számomra NAGYON fontos, hogy meglegyen a 4 dolog: lehessen vele hülyéskedni, mint egy haverral, komoly dolgokról beszélgetni, perverzkedni, meg romantikázni :) Ha mind a négy megvan, akkor a pasi (számomra) tökéletes. :)

19/L

2012. nov. 13. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!