Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok. Milyen számotokra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Milyen számotokra a tökéletes pasi külsőleg? (lent)

Figyelt kérdés

Puszta kíváncsiság. Milyen színű hajú,szemű fiúk jönnek be,öltözködés,stb.

Ja,és ne mondjátok,hogy "nekem a külső nem számít",mert aki ezt mondja az vagy vak,vagy hazudik ;)

2012. okt. 26. 17:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szem: barna,zöld.

Haj:barna.

Öltözködés mindegy, csak ne legyen szakadt stb.

2012. okt. 26. 17:51
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Olyat nem szoktak mondani, hogy nem a külső számít.

Úgy szoktuk mondani, hogy a belső fontosabb. Ez nem azt jelenti,hogy a külső egyáltalán nem számít. Na mind1 egyszer majd megérted.

2012. okt. 26. 17:54
 3/15 A.Romanov ***** válasza:
Mostantól hívjatok Mr. Tökéletesnek :D
2012. okt. 26. 17:54
 4/15 A kérdező kommentje:
második,képzeld,én találkoztam olyannal,aki ezt mondta. és kösz,ha csak degradálni tudsz,a kérdésre válaszolni nem,akkor viszont látásra! gyökér -.-
2012. okt. 26. 17:55
 5/15 anonim ***** válasza:
Kék/zöld szem, barna haj (tök mindegy, hogy sötét vagy világos, csak barna legyen :D). Közép magas, úgy 170 cm körüli, átlagos testalkatú, ne legyen gizda. Öltözködésre nagyon bejönnek a rockerek, de az átlagossal sincs semmi bajom. Csak ne legyen csőgatyás divatmajom, azoktól futkos a hideg a hátamon. :D
2012. okt. 26. 17:59
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
ahogy a kettesnek válaszoltál abból egyből tudni hogy nincs sok sikered a csajoknál, szóval ez nem csak puszta kíváncsiság, valószínűleg ha valaki épp a te paramétereidet írná le akkor egyből dobnád is neki a privátot. "másokat degradálni" megnyílvánulás után gyökér jelzővel illeted a lányt, grat. komoly egy férfi vagy
2012. okt. 26. 18:00
 7/15 anonim ***** válasza:

Szeretem a sötét hajat, kék szemmel.

Öltözködés, férfias, normális, semmi divatos rajos hacuka, az annyira idétlen.

2012. okt. 26. 18:03
 8/15 anonim ***** válasza:
Kreol bőr, sötét szem, sőtét haj, egy kis borosta, rosszfiús külső, nem kell modell arca legyen, inkább karakteres, érdekes. Stílusban találjon hozzám az öltözködése, ne legyen giccsre hajlamos. Ne szedje a szemöldökét, meg hasonló piperkőcségek. Legyen ápolt, pl. ne legyenek nagyok a körmei, a fogai meg kiromolva. A teste ne legyen vézna, de kigyúrt sem. Legyen vállas, izmos és legalább fél fejjel magasabb, mint én.
2012. okt. 26. 18:08
 9/15 TOMAtm ***** válasza:
ősz haj,élettelen szemek -zsíros bankszámla xDDD
2012. okt. 26. 18:15
 10/15 A kérdező kommentje:
Hatos : lány vagyok ;))
2012. okt. 26. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!