Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senkit sem tudok szeretni?!
Figyelt kérdés
Segítsetek!Van egy fiú egy hete ismerem de nagyon sokat tudok már róla minden nap beszélgettünk. Aztán pénteken találkoztunk és hűű tökéletes pasi komolyan egy adonisz ráadásul nagyon jófej és aranyos tényleg ha tudnám hogy van tökéletes pasi rá aztmondanám. De nekem mégsem kell ő vagy csak félek egy kapcsolattól ? Azóta 4 nap telt el én meg nem is tőrödöm vele és nem is akarok többet ettől a kapcsolattól csak barátságot. Lehet az is közrejátszik hogy messze lakunk egymástól és a suliink is messzebb vannak ( de egy városban ) szóval nemsokszor tudnánk találkozni csak délutánonként de annak én sem meg anya sem örülnénk.16 éves lány vagyok még sosem voltam szerelmes és fogalmam sincs mit csináljak. Csak félek ? és ezt lekéne küzdenem vagy hagyjam a francba ?2013. febr. 19. 16:46
1/3 anonim 

válasza:

Fiatal vagy. A te korodban engem sem érdekeltek úgy a srácok. Csak barátkoztam velük. Nekem 17 évesen tetszett meg először egy srác és már 1 éve vele vagyok együtt :)
2/3 A kérdező kommentje:
és szerinted most mit kéne tennem ?
adjak egy esélyt a fiúnak vagy inkább hagyjam ? :)
2013. febr. 19. 19:41
3/3 anonim válasza:
Jobban teszed, ha adsz neki egy lehetőséget. Ha nem tetszik valami benne, nem olyannak gondoltad, akkor meg mondod neki, hogy bocsika de ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!