Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/17 anonim válasza:
Hmm 30-ból rám 13pont jellemző. De mondjuk az, hogy sörissza érdekes egy jellemzés:D
4/17 anonim válasza:
Ugyanmár, ne légy hülye! Ez egy BIZONYOS ember álompasija.... Gondlkozz már. Nekem az jön be pl., ha a fiúnak kicsit hosszabb haja van, itt meg rövid haj van említve..
5/17 anonim válasza:
Pontok, amik számomra hülyeségek: 1,2,3,4,5,7,8,12,13,15,16,19,21,30.
Szóval nem, számomra nagyon nem ilyen a tökéletes pasi :D
6/17 anonim válasza:
1. Vok . Belső tulajdonság sehol, meg am is f...ág az egész
7/17 anonim válasza:
Baromság... :D Gondolom egy gigantikus egoval rendelkező egyén leírta magát 30 pontban. :D
N
9/17 anonim válasza:
Én 16 ponttal félig tökéletes pasi vagyok akkor :D szerintem baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!