Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hagynátok, hogy a lányotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hagynátok, hogy a lányotok egy ilyennel járjon?

Figyelt kérdés

A lányom 16 éves a barátja meg 18. Egyáltalán nem illenek egymáshoz. A kicsikém egy kedves, szorgalmas, tisztelet tudó, gyönyörű mert egyszer a falu szépségkirálynőjének is választották, jó jegyei vannak és tervei az életben. Bemutatta a barátját. Amikor először megláttam azt hittem, hogy elájulok. Az arca tele volt piercingel, a haja vállig ért vörös és fekete volt, mindene tetoválva volt, a nyaklánca olyen volt mint a kutya nyakkörve szegecses, a karkötője is olyen volt. Úgy nézett ki mint egy vámpír. Ráadásul egy bunkó paraszt. Mesélt magáról legalább. Azon meglepődtem, hogy egyáltalán leéretségizett. Folyamatosan szivja a cigit. A szeme mintha egy kicsit kilett volna festve. Világított a fehér bőrjén az a fekete szemceruza.

Tele volt keresztel, láncokkal. Mindig csak feketében szürkében és pirosban jár. Mondta nekem hogy szereti a lányomat és tervei vannak vele. Majdnem rosszul lettem mikor mondta, ő lesz a vejem. Na ezt nem engedem meg. Szerintetek mit csináljak?

2013. júl. 27. 17:55
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:
Én csak védem őt tőle. Az nagyon durva volt hallanom, hogy feleségül szeretné venni. Azt hittem rosszul leszek. A lányomat sehol sem vennék komolyan, ha lennének majd gyerekeik ilyen apjuk lenne?!
2013. júl. 27. 19:27
 52/58 anonim ***** válasza:
najó, ez a kérdés kamu, ez a saját lakásában kiabálós cucc nem hihető
2013. júl. 27. 19:33
 53/58 anonim ***** válasza:
Úgyse veszi feleségül, mit parázol már rá?
2013. júl. 27. 19:34
 54/58 A kérdező kommentje:
miért lenne kamu, kiabált ,persze nem azon a fenyegető hangon, csak probálta védeni magát.
2013. júl. 27. 19:35
 55/58 A kérdező kommentje:
Csak azon hogy ha mégis majd késöbb feleségül venné.....
2013. júl. 27. 19:36
 56/58 A kérdező kommentje:
Igaz is ezen most felidegesítettem magam, majd lesz valami. De majd rábeszélem hogy szakítson vele, ez így nem mehet tovább.
2013. júl. 27. 19:38
 57/58 anonim ***** válasza:
Ne már... hagyd már őket békén. Jobb esetben nem tart tovább pár hónapnál, ha meg több évig együtt vannak, valószínűleg komolyak a szándékaik... Minél jobban szét akarod választani őket annál rosszabbat teszel.
2013. júl. 27. 22:20
 58/58 A kérdező kommentje:
Megprobálok nemfoglalkozni vele.
2013. júl. 28. 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!