Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hagynátok, hogy a lányotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hagynátok, hogy a lányotok egy ilyennel járjon?

Figyelt kérdés

A lányom 16 éves a barátja meg 18. Egyáltalán nem illenek egymáshoz. A kicsikém egy kedves, szorgalmas, tisztelet tudó, gyönyörű mert egyszer a falu szépségkirálynőjének is választották, jó jegyei vannak és tervei az életben. Bemutatta a barátját. Amikor először megláttam azt hittem, hogy elájulok. Az arca tele volt piercingel, a haja vállig ért vörös és fekete volt, mindene tetoválva volt, a nyaklánca olyen volt mint a kutya nyakkörve szegecses, a karkötője is olyen volt. Úgy nézett ki mint egy vámpír. Ráadásul egy bunkó paraszt. Mesélt magáról legalább. Azon meglepődtem, hogy egyáltalán leéretségizett. Folyamatosan szivja a cigit. A szeme mintha egy kicsit kilett volna festve. Világított a fehér bőrjén az a fekete szemceruza.

Tele volt keresztel, láncokkal. Mindig csak feketében szürkében és pirosban jár. Mondta nekem hogy szereti a lányomat és tervei vannak vele. Majdnem rosszul lettem mikor mondta, ő lesz a vejem. Na ezt nem engedem meg. Szerintetek mit csináljak?

2013. júl. 27. 17:55
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
Pedig jogásznak szánom. Remélem nem marad vele.
2013. júl. 27. 18:26
 42/58 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem múltkor, hogy mi akar lenni. Rocker és zeneszerző akar lenni. Ez milyen jövő.
2013. júl. 27. 18:28
 43/58 A kérdező kommentje:
A lányom szerint nagyon jókat ír, de engem nem nyügőz le. A szüleit múltkor bemutatta nekünk. Nem nézem ki, hogy az ő gyerekük. Nagyon rendesek, kedvesek és látszik, hogy jó családból származnak, de ez a gyerek.......
2013. júl. 27. 18:29
 44/58 anonim ***** válasza:

"Azon meglepődtem, hogy egyáltalán leéretségizett."

Én viszont nem lepődnék meg nagyon, ha azt mondanád, te nem érettségiztél le. (Az írásod alapján.)

Egyébként meg hagyd békén. A kinézet nem minden.

2013. júl. 27. 18:34
 45/58 A kérdező kommentje:
Képzeld leéretségiztem és van diplomám is. A helyesírás nem számított ahova jelentkeztem. Nem politikai pályára mentem.
2013. júl. 27. 18:38
 46/58 A kérdező kommentje:
Nem fogok addig le szálni róla ameddig nem száll le a lányomról. Az a gyerek nem kell ebbe a családba.
2013. júl. 27. 18:39
 47/58 anonim ***** válasza:

Itt az a legnagyobb probléma hogy Te akarod megírni a lányod életét.Az hogy Te minek szánod, az édes kevés.Ő az lesz aki akar lenni, és úgy tesz majd ahogy az ő kedve tartja és ahogy boldogan éli majd az életét. Ha te ebbe hárpiaként belepiszkálsz azzal csak annyit fogsz elérni hogy megfog gyűlölni a lányod, és a Te kis elképzelt álomvilágod ahol a lányoddal éltek ici pici apró darabokra fog hullani.

Úgy gondolom mindenki megérdemel egy esélyt, és bárhogy is nézem az hogy a fiú normálisan járt iskolába, érettségit szerzett, zenei jövőképe van , amit meg is oszt veled..beszélget veled bemutatja a szüleit a családnak stb stb ez mind mind jó pont...Az hogy a külseje milyen az egy dolog, ebből nem szűrhető le a személyisége.

2013. júl. 27. 18:40
 48/58 A kérdező kommentje:
A munkám során mindenkit a kinézete alapján kellett megítélnem.
2013. júl. 27. 18:42
 49/58 A kérdező kommentje:
Most volt nálunk és ez a gyerek viccet csinált a szomszédból. Rászóltam és erre elkezdni nyugalom mutter. Hogy beszél ez így velem. Ráadául a lányom is kiröhögött. Megmondtam a magamét a fiúnak és erre elkezdni, hogy mutterka maga nagyon kibirhatatlan. Most tényleg elegem van ebből a fiúból. Elkezdett velem a sját lakásomban kiabálni, hogy soha nem haggyja el a lányomat és feleségül is fogja venni. Rászóltam a lányomra hogy szóljon a barátjára és ő mellé állt. Azt hittem, hogy rögtön elájulok. Kezdi átformálni a lányom személyiségét, ő is olyen paraszt lesz.
2013. júl. 27. 19:20
 50/58 anonim ***** válasza:
Persze h kinevettek, mert nevetséges amit csinálsz. Ez a lányod élete, nem a tied.
2013. júl. 27. 19:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!