Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szulok ti mit szolnatol ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szulok ti mit szolnatol ha a lanyotok aki 14 eves osszejot egy 25 eves fiuval?

Figyelt kérdés

Mi a velemenyetek az ilyen kapcsolatrol? Engednetek hogy tovabbra is egyut legyenek vagy inkabb eleneznetek?

Leci irjatok kort es nemet! Helytelen irasert bocsanat!

2013. jún. 22. 09:49
1 2 3
 1/21 _Jessy_ ***** válasza:
61%
Semmit. Nemes egyszerűséggel, szépen csendben kitekerném a pedofil nyakát!
2013. jún. 22. 09:51
 2/21 anonim ***** válasza:
72%
hát szerintem egy 25 éves fiúnak kicsit magasabban vannak az igényei mint egy 14 éves lánynak
2013. jún. 22. 09:51
 3/21 anonim ***** válasza:
88%

Az ilyen kapcsolat azért veszélyes, mert a fiúk ebben a korban nem várnak. Max. 2 hetet. És ilyenkor bár lehet nőnek néz ki a kislány, de nagyon nem az.

A kérdés az, hogy a fiú tudja-e kezelni ezt a helyzetet?

Én anno a legjobb haveromnak is azt mondtam, ok, hogy szereted. De a húgod is kábé ennyi idős. Úgy bánj a kiszemelteddel, ahogy szeretnéd, hogy a húgoddal is bánjanak.

Szép dolog a szerelem, de az sem jó, ha egy gyereknek előbb kell felnőnie.

2013. jún. 22. 09:52
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
A kiscsaj hamarost meg lesz dugva,ha ilyen kapcsolatra kerül sor...
2013. jún. 22. 09:54
 5/21 anonim ***** válasza:
82%

Megint mindössze egyetlen dolgot tudni: azt, hogy 25 éves. Ezzel együtt mindenki messzemenő következtetéseket vont le sztereotípiákra és előítéletekre alapozva. Egyből mindenki elképzelte magában, hogy az illető egy perverz állat, hogy csak megd*gni és kihasználni akarja a kiscsajt, sőt, egyből mindenki elkönyvelte magában, hogy erőszakos és durva egy alak.

Persze, nyilván nagyobb aggodalommal tölt el egy szülőt, ha a gyermeke 10 évvel idősebb párt talál magának. De talán helyesebb lenne az összképet nézni. Megismerni a fiút, megtudni, hogy milyen a személyisége, jelleme, célja, vágyai, és azután dönteni.

Nem minden huszonéves egy rohanó szexéhes erőszakos állat. (Mint ahogy a korabeliek se mind kedves, aranyos, udvarias fiatalemberek.)

Persze hogy hogy döntesz, az egyedül a te dolgod.

2013. jún. 22. 09:58
 6/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! En megmontam a fiunak hogy nem fogok vele szeretkezni mivel meg nem vagyok abban a korban hogy eszt megtegyem..asztmonta,hogy nem kell lefekugyek vele mert kepes varni es en erre mekerdeztem tole hogy biztos ebben a dologban hogy kibirja erre o asztmonta kibirja mert szeret! Szerintetek elkene mondanom a szuleimnek hogy mobe keveretem bele?
2013. jún. 22. 10:01
 7/21 anonim ***** válasza:
88%
Egyrészt mond el a szüleidnek (valószínűleg ellenezni fogják, ha normálisak), de talán jó beszélni velük, hátha segítenek abban, hogy hogyan reagáld le a helyzetet. Igazság szerint voltam ilyen helyzetben és pont hasonló korban voltam és ennyi korkülönbséggel... A környezetem azt mondta miért is ne? Én nem tudtam mit tegyek és hallgattam a környezetemben lévő emberekre. Jól meg is szívtam a dolgot, elég csúnya lett a vége... Szerintem inkább most ne akarj ilyen idős sráccal kezdeni. 14 évesen egy lány még nem akar olyan komoly kapcsolatot.
2013. jún. 22. 10:09
 8/21 anonim ***** válasza:
24%
én anyukám is ellenzi a kapcsolatomat. én 18L barátom 37F. de nekünk már könyebb ilyen szempotból.
2013. jún. 22. 10:13
 9/21 anonim ***** válasza:
Barátnőm is ebbe a helyzetbe volt, de szakítottak a sráccal. A lány anyukája nem nagyon örült a dolognak, természetesen féltette a lányát, de engedte hogy vele legyen
2013. jún. 22. 10:19
 10/21 anonim ***** válasza:
JA persze... képes várni úgy két hetet aztán szól hogyha nem fekszel le vele akkor elhagy te meg szépen lefekszel vele
2013. jún. 22. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!