Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szulok ti mit szolnatol ha a lanyotok aki 14 eves osszejot egy 25 eves fiuval?
Mi a velemenyetek az ilyen kapcsolatrol? Engednetek hogy tovabbra is egyut legyenek vagy inkabb eleneznetek?
Leci irjatok kort es nemet! Helytelen irasert bocsanat!
És mit akarna egy 25 éves egy 14 évestől ha nem szexet egy naiv lánytól? Csak, mert a 14 évesek borzasztó éretlenek. Sokkal másabb egy buli egy 25 évesnek, mint egy 14 évesnek. A 14 évesek esetleg most ismerkednek az italozással és egy felestől már kész van az egész társaság, a 25 éves pedig már jó esetben elvégezte az egyetemet és átélt már pár keményebb helyzetet és tudja hol a határ.
A párkapcsolat testi és lelki okokból halára van ítélve.
Nincs jó véleményem az ilyen dolgokról. Már eleve egy 14 éves lánynak szerintem korai párkapcsolatba bonyolódni, meg szexelni (kézen fogva járás meg lopott csókok beleférnek), de az még durvább, hogy egy 25 éves már, majdnem kész férfi egy épp menstruálni kezdő kislánytól akar valamit.
Szülőként ennek nagyon nem örülnék, de remélem, hogy ennél több esze lesz annak idején a lányomnak. Tiltani nem fogok, de nevelni azt igen.
24/N
Az ilyen emberek NEM NORMÁLISAK!!!!
Itt az én esetem szerelmemet akiért mindent meg adnék mert szeretem.
15 éves elcsábította egy 25 éves szar alkoholista alak
én 18 vagyok.
És én akár hogy próbáltam le beszélni róla mindig én voltam a rossz mindig.Én a lány barátja vagyok csak barát. :/
Voltak esetek mikor olyanokat csinálta az a 25 éves szar alak ami rosszul esett a lánynak..
De a lány már engem hibáztat pedig én csak jót akarok neki.
Általába mindig össze veszünk ezen.
Én mindent meg tetem hogy ne foglalkozzon vele mert csak az életét rontja el ezzel.
De nem hallgat rám.. :/
Belátom hogy köztem meg közte nem lesz semmi de legalább ne egy ilyen alaké lenne. Olyané aki nem érdemli meg...
Meg 25 évesen egy 15 évessel ki kezdeni .. Pedofil !!!!
Én esetembe már nincs mit tenni én már nem tudom hogy mit csináljak hogy a lány ott hadja és be lássa végre h el fogja cseszni az egész életét egy ilyen alak miatt..
Én Könyörögtem neki Kérleltem De szavaim süket fülekre találtak .. nem tudom mi mást tehetnék még..
Mit tegyél??? Hagyd ott!!!! Nem hozzád való.. Fogd fel..
Gondolj bele 25-éves fejjel ki kezd egy 14 évessel..
És miért mert a saját korosztályában nem foglalkoznak vele
Ha Jót akarsz magadnak ki dobod!! és szóba se állsz egy ilyen emberrel már akkor elrontottad mikor össze jöttél vele de még helyre hozhatod!!!
Ne csak akkor dobd ki ha szexuálisan közeledik.
Hanem minnél előbb tedd meg.!!!
Nem hozzád való ...
Nem arról van szó, hogy a 25 éves az erőszakos, meg csak dugni akar, hanem arról, hogy mások az igényei.
Még azt is elfogadom, hogy komolyan gondolja a kivárást. De neked még éveket kellene várnod. Vagy olyan helyzetbe fogtok kerülni, hogy megtörténik (valójában akaratod ellenére) vagy a srác fog találni valaki mást.
Ebben a korban annyira mást vártok el a egy kapcsolattól, hogy 1% esélye van, hogy működjön.
Azt se felejtsd el, hogy te még nagyon gyerek vagy, ő pedig már szinte felnőtt. Te még nagyon sokat fogsz változni. Nem biztos, hogy ezt a változást a kapcsolatotok elviselné.
Ha van egy kicsit is normális szülőd, akkor beszélj vele!
Ha a lányom ezzel állítana be, akkor én azt mondanám, hogy találkozzunk, meg akarom ismerni. Ott szépen elmondanám, hogy semmi bajom azzal, ha úgy viselkedik a következő 3 évben, ahogyan egy ilyen fiatal lánnyal kell. De ha olyat tesz, amit ellenzek, akkor kitekerem a nyakát.
"Mások az igényei" - ez olyan jó érv, amit mindig be lehet dobni, ha nincs ép érvünk.
Ismered őket? Tudod, hogy melyiküknek mik az igényei? Szerintem nem. Csak két életkort tudsz, semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!