Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hagynátok, hogy a lányotok egy ilyennel járjon?
A lányom 16 éves a barátja meg 18. Egyáltalán nem illenek egymáshoz. A kicsikém egy kedves, szorgalmas, tisztelet tudó, gyönyörű mert egyszer a falu szépségkirálynőjének is választották, jó jegyei vannak és tervei az életben. Bemutatta a barátját. Amikor először megláttam azt hittem, hogy elájulok. Az arca tele volt piercingel, a haja vállig ért vörös és fekete volt, mindene tetoválva volt, a nyaklánca olyen volt mint a kutya nyakkörve szegecses, a karkötője is olyen volt. Úgy nézett ki mint egy vámpír. Ráadásul egy bunkó paraszt. Mesélt magáról legalább. Azon meglepődtem, hogy egyáltalán leéretségizett. Folyamatosan szivja a cigit. A szeme mintha egy kicsit kilett volna festve. Világított a fehér bőrjén az a fekete szemceruza.
Tele volt keresztel, láncokkal. Mindig csak feketében szürkében és pirosban jár. Mondta nekem hogy szereti a lányomat és tervei vannak vele. Majdnem rosszul lettem mikor mondta, ő lesz a vejem. Na ezt nem engedem meg. Szerintetek mit csináljak?
Most komolyan az a legnagyobb gond, h cigizik?:D
Ne állj közéjük, mert azzal csak rontasz a helyzeten. Anyu is próbálkozott ilyesmikkel, azóta sz*r a viszonyunk, és ezt mindig a fejéhez vágom. De ha ezt akarod, akkor hajrá.
Mellesleg meg lányként mondom, h én is igy öltöztem 15-16 éves koromban, mint ez a pasi, aztán meg elmúlt. Ez egy stílus, amúgy miből gondolod, h bunkó paraszt? Csak mert te nem birod?
23L
Szerintem te csak azt hiszed, hogy a lányod olyan, amilyennek leírtad.
A saját környezetében (azaz amikor nem a családdal, rokonsággal van) valószínűleg a merő ellenkezője.
Egyébként meg az ilyen idiótáktól tiltsd el, 16 éves, így bőven megteheted.
Nem a külső a lényeg.... az a lényeg a lányodnak ki tetszik... úgy sem tudsz mit csinálni, csak magadra fogod haragtani a lányod! Te viselkedésed gáz szerintem.... vagy emo vagy metalos a gyerek de én bízom benne, hogy nem emo :D Másik az fiatal a srác is.... előbb utobb nem fog ilyen durván öltözködni, hogy kár bele ugatni!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!