Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hagynátok, hogy a lányotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hagynátok, hogy a lányotok egy ilyennel járjon?

Figyelt kérdés

A lányom 16 éves a barátja meg 18. Egyáltalán nem illenek egymáshoz. A kicsikém egy kedves, szorgalmas, tisztelet tudó, gyönyörű mert egyszer a falu szépségkirálynőjének is választották, jó jegyei vannak és tervei az életben. Bemutatta a barátját. Amikor először megláttam azt hittem, hogy elájulok. Az arca tele volt piercingel, a haja vállig ért vörös és fekete volt, mindene tetoválva volt, a nyaklánca olyen volt mint a kutya nyakkörve szegecses, a karkötője is olyen volt. Úgy nézett ki mint egy vámpír. Ráadásul egy bunkó paraszt. Mesélt magáról legalább. Azon meglepődtem, hogy egyáltalán leéretségizett. Folyamatosan szivja a cigit. A szeme mintha egy kicsit kilett volna festve. Világított a fehér bőrjén az a fekete szemceruza.

Tele volt keresztel, láncokkal. Mindig csak feketében szürkében és pirosban jár. Mondta nekem hogy szereti a lányomat és tervei vannak vele. Majdnem rosszul lettem mikor mondta, ő lesz a vejem. Na ezt nem engedem meg. Szerintetek mit csináljak?

2013. júl. 27. 17:55
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:

Most komolyan az a legnagyobb gond, h cigizik?:D

Ne állj közéjük, mert azzal csak rontasz a helyzeten. Anyu is próbálkozott ilyesmikkel, azóta sz*r a viszonyunk, és ezt mindig a fejéhez vágom. De ha ezt akarod, akkor hajrá.

2013. júl. 27. 17:56
 2/58 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem szeretnék rosszba lenni vele. De nem hagyhatom hogy egy ilyennel járjon. Nem csak az, hogy cigizik hanem ahogy kinéz mint egy vámpír. Ilyesztően néz ki.
2013. júl. 27. 17:58
 3/58 anonim ***** válasza:

Mellesleg meg lányként mondom, h én is igy öltöztem 15-16 éves koromban, mint ez a pasi, aztán meg elmúlt. Ez egy stílus, amúgy miből gondolod, h bunkó paraszt? Csak mert te nem birod?

23L

4/58 anonim ***** válasza:
Ilyesmibe nem érdemes beleszólni. 16 évesen férj? Ugyan már! Jó eséllyel tart pár hónapig... ha meg tovább, akkor a fiatalember úgyis konszolidálódik idővel. :) Viszonylag kevés negyvenes tartja meg a kamaszkori hóbortjait. :)
 5/58 anonim ***** válasza:
sztem semmit, lecseng ez gyorsan :) max 1-2 év
2013. júl. 27. 17:59
 6/58 anonim ***** válasza:

Szerintem te csak azt hiszed, hogy a lányod olyan, amilyennek leírtad.

A saját környezetében (azaz amikor nem a családdal, rokonsággal van) valószínűleg a merő ellenkezője.

Egyébként meg az ilyen idiótáktól tiltsd el, 16 éves, így bőven megteheted.

2013. júl. 27. 18:00
 7/58 anonim ***** válasza:
Ti normálisak vagytok?? Beszarok! Zavart el azt a gyökeret de minél előbb! Ásd el valahol!
2013. júl. 27. 18:01
 8/58 A kérdező kommentje:
A stílusából látom, az ilyenek nem jók. A beszéd modorából is hallatszik. Meg mindenkivel úgy beszél mintha annyira muszály lenne.
 9/58 anonim ***** válasza:

Nem a külső a lényeg.... az a lényeg a lányodnak ki tetszik... úgy sem tudsz mit csinálni, csak magadra fogod haragtani a lányod! Te viselkedésed gáz szerintem.... vagy emo vagy metalos a gyerek de én bízom benne, hogy nem emo :D Másik az fiatal a srác is.... előbb utobb nem fog ilyen durván öltözködni, hogy kár bele ugatni!

25F

10/58 anonim ***** válasza:
Utolsó, igy csak összeveszik a lányával! És arra még nem hallottunk példát, h idióta! A cigizésen kivül.. de akkor ezzel az erővel sok ember idióta..
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!