Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti engednétek hogy 13 éves lányotok járjon egy 17 éves sráccal?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 01:15
2/32 anonim válasza:
Miért te hány éves vagy?? Amúgy ja.
3/32 anonim válasza:
NEM!
13 éves még max a fürdőszobába járjon maszturbálni a zuhanyrózsával!
4/32 anonim válasza:
Miért ne? De csak akkor ha vigyázna rá és kedves lenne vele. -Egy fiú.
6/32 anonim válasza:
Utolsón jót nevettem :). -Egy fiú.
7/32 anonim válasza:
hát nekem nincsen gyerekem de én azért elbeszélgetnék a gyerekkel... manapság az idősebb srácok csak akkor jönnek össze fiatalabb lányokkal ha nagyon jól néznek ki és akarnak is valamit... de ha rendes a srác mért ne... de előbb jó alaposan elbeszélgetnék vele...
9/32 anonim válasza:
Előbb megismerném és kiismerném a srácot.
Azért az nem igaz, hogy aki idősebb, az csak d*gni akar, bár tény, hogy az a 17-19 éves korosztály a legkanosabb, de azért ne legyünk előítéletesek, az ember több, mint egyetlen szám.
4 év az még nem a világ. Ha tényleg normális a srác, és nem csak egy potyakufircra hajt, akkor miért ne?
Egyébként a kategorikus tiltás sem a legokosabb megoldás minden esetben, mert ha d*gni akarnak, úgyis fognak, csak legfeljebb nem otthon, hanem a "prérin".
A rendes, őszitne elbeszélgetés a szerelemről, na meg a fiú alapos megismerése hasznosabb, többet ér, mint egy kategorikus "nem, mert én azt mondtam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!