Ti meddig engednétek hogy a városba legyen este a 13 éves lányotok a barátnőjével?
Tényleg nem írtad jó kategóriába:)
Hát, én 15 éves vagyok, nekem 11re kell otthon lennem. 13 évesen én is ilyen 9-fél10 között mentem haza, és nem volt semmi bajom sosem:D Ha megbízol benne, és normálisak a barátai szerintem elengedheted:)
én nem engednem,melyik város?bp?
azt se tudom mikor sötetedik..
30/nö
Mi a fenéét csinálna este 9-10 között a városba egy 13 éves.
Max esten 7, de az sem minden nap.
Nekem annyi idős koromban este 7-re haza kellett érnem. Bár én nem városi vagyok. Persze volt olyan, hogy késtem meg este kiszöktem a haverokkal de mindig tudtam hol a határ..
27/F
Max. 9, de csak azért, mert nyáron akkor sötétedik. Az öcsém most 13 éves, neki is kilencre kell hazajárnia, de nem tudom, engem jobban féltettek ilyen idős koromban, nekem 8 körül mindig otthon kellett lennem.
Egyébként nekem 17 évesen hajnali 1-re otthon kellett lennem, és 19 voltam, amikor először mentem el úgy otthonról, hogy "Holnap valamikor jövök!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!