Ti meddig engednétek hogy a városba legyen este a 13 éves lányotok a barátnőjével?
Nem vagyok még szülő, de azért elgondolkoztam a kérdéseden... és meg kell mondjam, nem jutottam dűlőre.
Én 15 évesen kezdtem eljárkálni, már akkor megesett a "holnap jövök" kategória, de ha őszinte akarok lenni, a saját lányomat nem engedném ilyen szabadra.
Aki azt írta előttem, hogy jó a közbiztonság, az vagy baromi nagyot téved, vagy én lakok rossz helyen. 20 éves múltam pár évvel, és kés nélkül még a kutyát sem viszem le éjszaka, ha valahová megyek, akkor pedig próbálok férfi kísérőt találni magamnak.
15-20 éves korom között találkoztam a városi éjszakában szatírral, stricivel, fecskendővel hadonászó heroinistával, lányokat fojtogató idiótával, 4x akartak megkéselni, 5x megverni, 3 ismerősöm tűnt el, és számtalanszor menekültem meg a helyismeretemnek, és annak köszönhetően, hogy sok panelháznak nyitva hagyják az ajtaját.
Mindezt úgy, hogy lány vagyok, és nem keresem a balhét.
Én mindenképpen szabályokhoz kötném a 13 éves lányom kimenőjét, pl. megszabnám, hogy milyen helyekre mehet (a lakáshoz közeli sportpálya még oké, de a városközponti pláza már nem nagyon), mobilon mindig legyen elérhető, soha ne közlekedjen egyedül, lehetőleg ne mászkáljanak csak lányok egy csapatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!