Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti engednétek hogy 13 éves lányotok járjon egy 17 éves sráccal?
Egy 13 éves kislány jó esetben még lányregényes romantikáról ábrándozik és az első csókról. Bár persze családja válogatja, sajnos sok kis rüfkét is látni, aki 13 évesen már túl sok mindenen től van, de ez jórészt nevelés kérdése, én nem hagynám, hogy ilyen legyen a lányom. :D
Egy 17 éves fiú pedig teljesen más életet él. Hajtják a hormonjai, nem kézenfogva sétálni akar. A szülői megítélés pedig nem sokat mond. Az első barátomért oda meg vissza voltak a szüleim, igazi jó kisfiús kinézet, okos, rendes, időre hazahozott, meg elő tudta adni a szentet. De ettől függetlenül egy perverz állat volt, aki nem egy és két dologba próbált belevinni, amit szüleim álmukban sem gondoltak volna. Csak marketing kérdése. :D
Én alapvetően rávágnék egy nemet kapásból. Persze biztos van 1-2 eset, amikor működik a dolog, de ez a legritkább. De hogy egy jó ideig csakis a jelenlétemben találkozhatnának, az biztos.
Vágd rá hogy nem és a kislányod majd átvág hogy csak sicc :) Fogjátok fel, nem tudjátok megakadályozni. Akkor majd titokban fognak... akkor majd lehet terhesen jön haza a kislányka mert nem kapott otthonról útmutatót. mert belehajszolták abba hogy hazudjon. Mert a szerelem ellen nem tud mit tenni a család akkor se ha féltés és jóindulat vezérli őket.
Üdv: egy édesanya aki emlékszik milyen volt a tiniszerelmes korszaka
Én megakadályoznám, az tuti. A srácot ahányszor a lányom közelében látnám, úgy megverném, hogy mentő vinné el!
Szerintem nemsok kedve lenne találkozni a lányommal...
Azért egy apa jobban félti a lányát a fiúktól ;)
Megtörtént esetet írtam le, és egyetértek az apával. 1x megverte, rá pár nappal szakítottak. Igaz itt 14 éves csajról van szó.
Nagyon okos apa igen aki megveri a lanya szerelmet :)
egy ilyen kretén csalad eseteben nem is csoda hogy a srac inkabb lelepett...
Aki tiltjak megerdemlik hogy a kislanykajuk terhesen menjen haza... Mert max azt tudjak tiltani h nyiltan mutatkozzanak azt nem hogy talalkozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!