Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mennyi idő után...

Szülők! Mennyi idő után engednétek, hogy a 17 éves lányotok ott aludjon a barátjánál?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 23:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
17 évesen ha ismerem a srácot akkor bármennyi idő után. 17 évesen már ugyis szexel, ha meg nem akkor meg örülj neki hogy ágyba akarja és nem a bokorba.
2013. ápr. 3. 23:57
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Hát, nekem sosem volt megengedve annak idején (sajnos). Szerintem azért olyan 4-5-6 hónap együttjárás után már beleférne, de előtte azért beszélgess el vele a nem kívánt terhesség megelőzési lehetőségeiről és nyomj a kezébe pár darab óvszert.
2013. ápr. 4. 00:00
 3/16 anonim ***** válasza:
51%
Fél évre rá, hogy bemutatta nekünk.
2013. ápr. 4. 00:35
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Bármikor, ha már ismerem a srácot és megbízható.
2013. ápr. 4. 01:55
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Egyből, 17 éves már kész nő.
2013. ápr. 4. 09:14
 6/16 anonim ***** válasza:
74%

17 évesen bármikor! Bár ez nálunk elég hülyén lett megoldva anyám részéről annak idején, mert nálunk soha senki nem aludhatott!!! Még barátnő sem! (Persze neki is jobb lett volna ha engedi erre már utólag jött rá) És természetesen még szilveszterkor is fél 1-re otthon kellett lennem, magyarul én se aludhattam sehol máshol! Ezért maradtak az olyan esetek, hogy lementem mamámékhoz hétvégére, és onnan meg ellógtam, hogy együtt lehessünk a barátommal (ebben nagymama hál istennek jó partner volt :D)! 18 éves koromig discoba se mehettem! Még a saját elsősavatómra se mehettem el, ennek is meglett a böjtje... Amint betöltöttem a 18-at nem volt olyan este, hogy otthon lettem volna!! Disco, bulik egymás hátán, pia is dögivel...19 évesen el is költöztem otthonról...

Mivel hát ez az életvitel se jött be édesanyámnak... :D

Nem lettem rossz ember ettől, csak szerettem volna kiélvezni amitől addig tiltottak, és hát pár évig ment is a dolog...

Jobb lett volna, ha annak idején elenged a barátomhoz, simán lett volna annyi eszem, hogy tudom mit lehet és mit nem... főleg 17 évesen!

Másrészről meg nem bánom, hogy így volt, mert lehet még az első barátommal lennék, ha anyám nem tilt tőle annyira... sajnos nem ő lett a nagy Ő, annyira nem lenne jó ha vele maradtam volna (persze lehet, hogy nem maradtunk volna akkor se együtt) , mivel épp életem szerelmével várjuk a szerelmünk gyümölcsét! :D

Mindezt csak azért írtam le, mert nem jó az, ha egy ilyen nagy lányt tiltanak mindentől, főleg, hogy nyilvánvaló, hogy már sexel!

25 hetes kismama

2013. ápr. 4. 10:36
 7/16 anonim ***** válasza:
38%
17 évesen csak akkor ha már fél éve legalább együtt vannak és bemutatta nekünk,és alkalmanként engedném,nem mindig.Kell a fokozatosság,és attól,még hogy 17 éves még gyerek egy kamasz,a kapcsolatnak nem rögtön együtt alvással,meg szexszel kellene indulnia.
2013. ápr. 4. 10:44
 8/16 anonim ***** válasza:
78%
6-os vagyok, így van, fokozatosság erre valóban szükség van, csak ne a szülő határozza meg egy 17 éves éretten gondolkozó lánynak, hogy számára hol vannak a határok, hiszen pont erről van szó, hogy ennyi idősen már van annyi esze, hogy tudja, mikor minek kell történni, és tudja ő is, hogy szükség van a fokozatosságra, de ha ezt a szülők ráerőltetik, akkor nem lesz ott semmilyen fokozat!
2013. ápr. 4. 10:56
 9/16 anonim ***** válasza:
60%
6os vok, magyarul 17 éve neveled a lányodat, megbízhatsz a nevelésedben annyira, hogy a lányodban is megbízz!
2013. ápr. 4. 10:57
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem erőltetek rá semmit egy értelmes jól nevelt lány felfogja,hogy vár,nem azt mondta hogy beleszólok mikor szexszel,de hagy döntsem már el mikor engedem meg,hogy együtt aludjon a fiúval,ha jó a kapcsolat a gyerekkel akkor elfogadja,ennyi erővel mindent engedjünk meg a gyereknek mert Ő már annyira nagy és érett,hogy eltudja dönteni mit csinál,azért ez nem így működik,senki nem mondta,hogy megtiltom,meg parancsolgatok,elég szűklátókörű aki csak így tudja elképzelni a gyerekkel való beszélgetést,és a megengedést.
2013. ápr. 4. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!