Szülők! Mennyi idő után engednétek, hogy a 17 éves lányotok ott aludjon a barátjánál?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 23:36
11/16 anonim válasza:
Természetesen nem csak így lehet elképzelni, és nem is így értettem, de a szavaidból ítéltem "17 éves gyerek"! Nem egy 17 éves nem gyerek, igaz a Te gyereked, de már egy nagy lány!
12/16 anonim válasza:
Gyereknek gyerek,addig gyerek amíg nincs önálló háztartása,nem tartja el saját magát,nálam nem azt jelenti,hogy lenézem,csupán még nem felnőtt,természetesen nem 10 éves.
13/16 anonim válasza:
Na látod, ez az ami miatt 19 évesen én is elköltöztem otthonról! Mert ezt kellett hallgatnom éjjel nappal, hiába dolgoztam, tanultam és adtam haza a pénzt! Úgy gondoltam, hogy egy háztartást én is el tudok vezetni, és hát így is volt! Csak annyi volt a különbség, hogy büszke voltam magamra, hogy ilyen fiatalon eltartom magamat, és képes vagyok arra, amivel addig csak rémisztgettek, és legalább így nem szól bele senki a dolgomba!
14/16 anonim válasza:
Persze nem mindegy, hogy valakivel ezt éreztetik nap mint nap, hogy "márpedig amíg az én kenyeremet eszed" vagy nem! Velem éreztették, ezért is éreztem úgy, hogy oké ez felhívás keringőre, akkor kötözök!
15/16 anonim válasza:
Értem én,nem is mondtam,hogy éreztetni kell,nyilván nem,csak leírtam az elképzelésem,jó volt anyukámmal a kapcsolatom mindent megbeszéltünk,nekem nem volt 17 évesen nagyon komoly barátom csupán 1-2 hónapig,és nem is vittem haza,amúgy nem vagyok öreg 23 vagyok,de én sem otthon lakom már 21 éves korom óta.
16/16 anonim válasza:
Én 17 évesen már persze ha normális a fiúja és vigyázz ra és nem viszi hülyeségekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!