Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti engednétek hogy 13 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti engednétek hogy 13 éves lányotok járjon egy 17 éves sráccal?

Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 01:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%
13 évesen még nem. Egy kislány, a 17 éves srác, meg nyilván felnőtteset akarna vele játszani.... (if you know what i mean....)
2013. júl. 19. 01:33
 12/32 anonim ***** válasza:
Kizárt!
2013. júl. 19. 01:38
 13/32 anonim ***** válasza:

Látom nagyon sokak egyből kiakadtak, hogy "úristen egy 17 éves fiú kizárólag csak dugni akar, szemét és érzéketlen mind" és még egyéb hülyeségek.

Ez nem a kortól függ, egy 15 éves fiú is ugyanúgy meg tudja dugni tehát nem értem most mivel van a probléma, azzal, hogy a lány 13 éves vagy azzal, hogy a fiú 17?

Szerintem nincs benne semmi, lehet rendes a srác. Én sem voltam egy érzéketlen, csak szexre utazó s3ggfej aki csak kihasználja a lányokat.

2013. júl. 19. 02:03
 14/32 anonim ***** válasza:
nekem mindegy lenne hogy a fiú hány éves, ha a lányom még csak 13 éves lenne nem engedném neki. 13 éves még kislány
2013. júl. 19. 02:11
 15/32 anonim ***** válasza:
2013. júl. 19. 02:37
 16/32 anonim ***** válasza:

Nincs gyerekem.

Ez tőbb problémát is fellvet . Előszőr 14éves korig tillo s dugniúk .

Félteném az érzelmeit.

Itjőnnek a dillemál. Mi okozz nagyobb érzelmi terhellést ha othagya egy pasi amin mindenki áttsik előb utóbb vagy ha tiltom a szerelméttőll.

Ha ell tiltom hogy akadályozam meg hogy titokba talizon velle.

Ráadásull egy velle eg y idős is ki tudja használni.

vagyis engedném mert a tiltásáal csak roszab lenne a lányomnak.

Ak meg nem a gyereke érdekét nézi ijen estbe az ne erkőlcs huszárkodjon.

2013. júl. 19. 07:35
 17/32 anonim ***** válasza:

én nem engedném. Tud még várni 1 évet. De! azért függ, hogy milyen srácról beszélünk. Ha egy rendes srác és csak max kéz a kézben dolgot csinálnak, akkor szadab.

Ismerned kell a lányodat is, így sajna nehéz megmondani.

2013. júl. 19. 09:37
 18/32 anonim ***** válasza:

13 èvesen egy 20 évesbe voltam "szerelmes", amikor anyáék megtudták, eltiltottak meg stb. (akkor még csak msn-en meg facebook-on beszéltünk), de mivel fiatalabbnak nézett ki, letagadtam 17re és hazahoztam, hogy a szüleim megismerjék. a mai napig semmit sem sejtenek pedig már lassan 17 vagyok :) a sráccal kb. 5 hónapig voltunk együtt. szerettük egymást csak rájöttünk hogy mást akar egy 20 éves meg mást egy lassan 14. :)

14 évesen volt 18 èves fiúm, de az ő akaratát is soknak éreztem, nagyon szerettem, ő csak arra hajtott. szal szerintem csak akkor éri meg, ha nagyon ismered (mondjuk èn is 6-7 hónap ismeretség után jöttem vele össze...)

2013. júl. 19. 09:44
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Én anya vagyok igaz még kicsi a gyerekem de ha így lesz fogom engedni ha a srácot megismerhetem és normálisan ítélem meg.

Főleg mert ha eltiltom akkor is fognak találkozni és ha már valaki lenne akkor ne egy parkban a fák között titokban kelljen együttlenniük... ezt nem lehet megakadályozni.

Voltak azok tini szerelmesek akik idevágják a kategorikus nemet???

Nekem nagyon rég volt de olyan szerelmes voltam, hogy a világon senki és semmi nem tudott volna eltiltani a fiútól (de 16 évesen vesztettem el a szüzességem)

Mellesleg ha megnézitek a mai 13 éveseket nekem nem a kislányosság jut eszembe róluk...

28L

2013. júl. 19. 10:22
 20/32 anonim ***** válasza:

Miért ne? Ha eltiltod, neked lesz rosszabb, hidd el! Nincs rosszabb annál, hogy a gyerek-szülő kapcsolat megromoljon emiatt, holott szerintem minden szülő azt szeretné, hogy a gyereke boldog legyen, de így csak eltaszítod magadtól. Ha a srác rendes, mi a baj? Remélem megengeded neki.

Üdv, egy 13 éves lány, akinek 16 éves barátja van.

2013. júl. 19. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!