Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti engednétek hogy 13 éves lányotok járjon egy 17 éves sráccal?
Látom nagyon sokak egyből kiakadtak, hogy "úristen egy 17 éves fiú kizárólag csak dugni akar, szemét és érzéketlen mind" és még egyéb hülyeségek.
Ez nem a kortól függ, egy 15 éves fiú is ugyanúgy meg tudja dugni tehát nem értem most mivel van a probléma, azzal, hogy a lány 13 éves vagy azzal, hogy a fiú 17?
Szerintem nincs benne semmi, lehet rendes a srác. Én sem voltam egy érzéketlen, csak szexre utazó s3ggfej aki csak kihasználja a lányokat.
Jah de kb igy??
Nincs gyerekem.
Ez tőbb problémát is fellvet . Előszőr 14éves korig tillo s dugniúk .
Félteném az érzelmeit.
Itjőnnek a dillemál. Mi okozz nagyobb érzelmi terhellést ha othagya egy pasi amin mindenki áttsik előb utóbb vagy ha tiltom a szerelméttőll.
Ha ell tiltom hogy akadályozam meg hogy titokba talizon velle.
Ráadásull egy velle eg y idős is ki tudja használni.
vagyis engedném mert a tiltásáal csak roszab lenne a lányomnak.
Ak meg nem a gyereke érdekét nézi ijen estbe az ne erkőlcs huszárkodjon.
én nem engedném. Tud még várni 1 évet. De! azért függ, hogy milyen srácról beszélünk. Ha egy rendes srác és csak max kéz a kézben dolgot csinálnak, akkor szadab.
Ismerned kell a lányodat is, így sajna nehéz megmondani.
13 èvesen egy 20 évesbe voltam "szerelmes", amikor anyáék megtudták, eltiltottak meg stb. (akkor még csak msn-en meg facebook-on beszéltünk), de mivel fiatalabbnak nézett ki, letagadtam 17re és hazahoztam, hogy a szüleim megismerjék. a mai napig semmit sem sejtenek pedig már lassan 17 vagyok :) a sráccal kb. 5 hónapig voltunk együtt. szerettük egymást csak rájöttünk hogy mást akar egy 20 éves meg mást egy lassan 14. :)
14 évesen volt 18 èves fiúm, de az ő akaratát is soknak éreztem, nagyon szerettem, ő csak arra hajtott. szal szerintem csak akkor éri meg, ha nagyon ismered (mondjuk èn is 6-7 hónap ismeretség után jöttem vele össze...)
Én anya vagyok igaz még kicsi a gyerekem de ha így lesz fogom engedni ha a srácot megismerhetem és normálisan ítélem meg.
Főleg mert ha eltiltom akkor is fognak találkozni és ha már valaki lenne akkor ne egy parkban a fák között titokban kelljen együttlenniük... ezt nem lehet megakadályozni.
Voltak azok tini szerelmesek akik idevágják a kategorikus nemet???
Nekem nagyon rég volt de olyan szerelmes voltam, hogy a világon senki és semmi nem tudott volna eltiltani a fiútól (de 16 évesen vesztettem el a szüzességem)
Mellesleg ha megnézitek a mai 13 éveseket nekem nem a kislányosság jut eszembe róluk...
28L
Miért ne? Ha eltiltod, neked lesz rosszabb, hidd el! Nincs rosszabb annál, hogy a gyerek-szülő kapcsolat megromoljon emiatt, holott szerintem minden szülő azt szeretné, hogy a gyereke boldog legyen, de így csak eltaszítod magadtól. Ha a srác rendes, mi a baj? Remélem megengeded neki.
Üdv, egy 13 éves lány, akinek 16 éves barátja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!