Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hagynátok, hogy a lányotok egy ilyennel járjon?
A lányom 16 éves a barátja meg 18. Egyáltalán nem illenek egymáshoz. A kicsikém egy kedves, szorgalmas, tisztelet tudó, gyönyörű mert egyszer a falu szépségkirálynőjének is választották, jó jegyei vannak és tervei az életben. Bemutatta a barátját. Amikor először megláttam azt hittem, hogy elájulok. Az arca tele volt piercingel, a haja vállig ért vörös és fekete volt, mindene tetoválva volt, a nyaklánca olyen volt mint a kutya nyakkörve szegecses, a karkötője is olyen volt. Úgy nézett ki mint egy vámpír. Ráadásul egy bunkó paraszt. Mesélt magáról legalább. Azon meglepődtem, hogy egyáltalán leéretségizett. Folyamatosan szivja a cigit. A szeme mintha egy kicsit kilett volna festve. Világított a fehér bőrjén az a fekete szemceruza.
Tele volt keresztel, láncokkal. Mindig csak feketében szürkében és pirosban jár. Mondta nekem hogy szereti a lányomat és tervei vannak vele. Majdnem rosszul lettem mikor mondta, ő lesz a vejem. Na ezt nem engedem meg. Szerintetek mit csináljak?
Leérettségizett? Hűhaaaaaa.
Az aztán nagyon-nagyon komoly teljesítmény.
Az ilyen tahók meg maradjanak meg a hasonló csajok környékén, minél távolabb a normálisaktól.
Mi az, hogy reméled nem feküdtek még össze????
Te vagy az apja, ne legyél már akkora papucs, hogy hagyod, hogy az ilyen selejtekkel töltse az idejét. Elég sok rossz példa van, hogy mi lett az ilyen kapcsolatokból, addig tegyél pontot a végére, amíg tudsz.
#25-ös:
aki egy érettségit nem tud letenni legalább egy 2-esre mindenből, az szellemileg visszamaradott, egy genetikai hulladék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!