Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hagynátok, hogy a lányotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hagynátok, hogy a lányotok egy ilyennel járjon?

Figyelt kérdés

A lányom 16 éves a barátja meg 18. Egyáltalán nem illenek egymáshoz. A kicsikém egy kedves, szorgalmas, tisztelet tudó, gyönyörű mert egyszer a falu szépségkirálynőjének is választották, jó jegyei vannak és tervei az életben. Bemutatta a barátját. Amikor először megláttam azt hittem, hogy elájulok. Az arca tele volt piercingel, a haja vállig ért vörös és fekete volt, mindene tetoválva volt, a nyaklánca olyen volt mint a kutya nyakkörve szegecses, a karkötője is olyen volt. Úgy nézett ki mint egy vámpír. Ráadásul egy bunkó paraszt. Mesélt magáról legalább. Azon meglepődtem, hogy egyáltalán leéretségizett. Folyamatosan szivja a cigit. A szeme mintha egy kicsit kilett volna festve. Világított a fehér bőrjén az a fekete szemceruza.

Tele volt keresztel, láncokkal. Mindig csak feketében szürkében és pirosban jár. Mondta nekem hogy szereti a lányomat és tervei vannak vele. Majdnem rosszul lettem mikor mondta, ő lesz a vejem. Na ezt nem engedem meg. Szerintetek mit csináljak?

2013. júl. 27. 17:55
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
Nem az apja vagyok hanem az annyja.
2013. júl. 27. 18:17
 32/58 anonim ***** válasza:
Ne csak szeressél, hanem tegyél.
2013. júl. 27. 18:18
 33/58 A kérdező kommentje:
Ma este úgyis át jön na akkor megmondom neki, hogy haggyja békén a lányomat.
2013. júl. 27. 18:19
 34/58 anonim ***** válasza:
Kamu a kérdés :)
2013. júl. 27. 18:20
 35/58 A kérdező kommentje:
De az tetszik a legjobban amikor csak a zenekarjáról tud beszélni. Ilyen jó olyan jó megkell néznünk.
2013. júl. 27. 18:21
 36/58 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem. Vagy nem tudom h nálatok h megy az érettségi, de nálunk volt h sokaknak nem sikerült. Nahh, mindegy is, nem lehet mindenki jó tanuló, de ez esetben még erről se beszélhetünk. Ha senkinek sincs vele baja, csak neked, akkor nem gondolod, h túlreagálod? Annyira nevetséges indokokat hozol fel, mint rockzene, fekete ruhák, pirecing.... omg.. nekem 16évesen a saját apukám rakta be a piercingemet:D És??? Negyedéves vagyok az egyetemen. Ezek külső dolgok. És kapásból tudnék olyat mondani, aki egyetemista, nem rocker stílusú, és mégis egy bunkó.
 37/58 A kérdező kommentje:
MIért lenne kamu?
 38/58 anonim ***** válasza:
Te meg tulzottan elfogult vagy es egyaltalan nem ismered az ilyen embereket. Nekem sok ilyen ismerosom van, en is forogtam ilyen korokben, bar az oltozkodest nem vettem at de en is nagy metalos bandakban voltam. Lehet, hogy bunkonak tunik a srac, flegma vagy nem szeret veled beszelgetni. Sott az is lehet, h a cigi mellett meg iszik is fuvezik is, de mellette nagyon rendes ember. Nekem volt ilyen ismerosom, mindenki felt a megjelenesetol de a barataiert mindent megtett es sajat tapasztalataim szerintem sokkal kevesbe lehet egy ilyen fiurol mondani, hogy bortontoltelek lesz, mint egy kigyurt kopaszrol. De a lanyoddal biztosan egesz mashogy viselkedik es ha o tetszik neki akkor biztos van egy kis vadsag a lanyodban ami ebben a korszakban jon elo. Nem hiszem, h erdemes lenne tiltani, ha olyanba viszi a srac ami szerinte rosz akkor majd elhagyja, ha pedig nem akkor azt jelenti, hogy tetszik neki. Olyan ismerosom is van aki hetvegen, 3 napig bulizik beszivva, de tokeletes tanulo es biztos, hogy sokra fogja vinni. Ennyi nem eleg, hogy megitelj egy embert, mindenfele kinezetu emberek kozott lehet rossz es jo is...
2013. júl. 27. 18:22
 39/58 anonim ***** válasza:

Tegyél így.

A férjedet pedig oszd ki, mert nem normális, hogy egy ilyen tróger kriptaszökevényt akar az aranyos lánya mellé.

Ha nem lesz börtöntöltelék, akkor egy munkanélküli drogos hulladék lesz. Nagy jövő a lányodnak.

2013. júl. 27. 18:23
 40/58 A kérdező kommentje:
Én reagálnám túl. Az igaz, hogy a családban csak én nem kedvelem, de a faluban mondják, hogy hogy néz ki ez a gyerek a te lányod jár vele. Ez is nagyon zavar. Meg azt se szeretném ha valahogyan rászoktatná a drogra.
2013. júl. 27. 18:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!