Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derítsem ki?

Figyelt kérdés
Biztosan őrültnek fogtok nézni, de utálom az ágyunkat. Legszívesebben kihajítanám. Összeköltöztünk a párommal a lakásába. Sok mindent felújítottunk, én is beszálltam egy nagyobb összeggel. Főleg a konyhát és a fürdőt csináltuk át, újítottuk fel. Mondtam a páromnak, hogy az ágyat is ki kéne dobni, mert én nem fekszem olyan ágyba, amiben feküdt az exével is, aki itt lakott 4 évvel ezelőtt, vagy nők után, akiket felhordott. Azt állítja, hogy az azután vette (ágyat), miután kidobta a csajt, és hogy nem aludt benne más nő... de én valahogy nem igazán tudom elhinni. Ne kérdezzétek miért, buta megérzés. Szerintem csak azért mondja, mert sajnálja kidobni, mert jó állapotban van. Én meg utálom. Már fertőtlenítettem mindenféle oldattal. Szinte rögeszmémmé vált. A párom meg ideges, hogy hagyjam már a p...a azt az ágyat békén. Nem találtam számlát se az ágyról, hogy mikor vette. Már azon agyaltam, hogy valahogy összegyűjtök pénzt, és veszek újat, de a cserét sem tudom megoldani, nem bírom el az ágyat, még darabokra sem tudom szedni, mert nagy dög nehéz. Mi a fenét csináljak? Nem tudok belenyugodni, párom pedig hallani sem akar cseréről, és kitart mellette, hogy nem feküdt benne más nő.

2013. júl. 26. 16:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
30: Elkéri a kórházi nyilvántartásból az ott fekvő betegek adatait és a halálozási arányt.
2013. júl. 26. 19:43
 32/41 anonim ***** válasza:
22%
Tudom, hogy szörnyű vagyok, de én is utálnám ezt a helyzetet a helyében, és elérném, hogy tűnjön el az az ágy:) Bár az én párom sztem ha engem bármi ilyen zavarna, akkor is saját kezével dobná ki azt a nyomorult ágyat, még ha butaságnak is tartja, aztán évekig cukkolna vele, de azt is csak kedvesen:)
2013. júl. 26. 19:49
 33/41 anonim ***** válasza:
77%
teljesen beteg vagy. az én ágyamban is aludt már más pasi, sőt szexeltem is vele, a párom mégsem azon kattog, h vajon kik voltak azok, és mit csináltunk. a lepedőt cserélem, mosom, ez bőven elég.
2013. júl. 26. 20:17
 34/41 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk nekem is van egy bacimániám, de az nem ilyen mértékű, meg nem is arról szól, hogy ki dugott előtte az ágyba, alapból nem szívesen fekszem idegen bútorra.

De párom ágyával akkor sem lenne bajom, ha tudnám, hogy előtte dugott benne valakivel. A múlt az elmúlt.

2013. júl. 26. 20:20
 35/41 anonim ***** válasza:
42%
állítom,hogy egy beteg szőke pi.cs@ vagy....ennyi erővel a te ágyadat is fertőtleníteni kéne,nem?!ki tudja kik feküdtek benne...de szerintem a párodat nem érdekelné...BETEG VAGY!!!!!
2013. júl. 26. 20:55
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Meg kell mondjam, nagyon jókat röhögtem a válaszaidon. Ha a szomszédok panaszkodnak, megmutatom nekik a kérdést. Szerintem jó fej vagy, bírom az ilyen embereket. A problémádat is megértem, és szerintem vegyél egy új ágyat a p.csába, az a biztos.

Sok szerencsét:)

2013. júl. 26. 21:43
 37/41 anonim ***** válasza:
ja és h a kérdésre is válaszoljak. Hogyan derítsed ki? Hívd fel az exét és kérj pontos leírást arról az ágyról amiben a pasiddal szexelt. Más módja nincs, ha olyan fontos h megtudd tedd ezt.
2013. júl. 26. 21:45
 38/41 anonim ***** válasza:
Szerintem első körben beszélgess egy pszichológussal! Beteges, amin agyalsz. Az én ágyamban is aludt velem más pasi, és a párom is volt mással az ágyában. Eszembe nem jutott ilyen baromság, azóta már házasok is vagyunk. Szerintem már a lakásba sem kellett volna bemenned, ki tudja ki járt ott és milyen bacikat vitt be... A konyhában se nyúlj semmihez, lehet ott is szexeltek :)
2013. júl. 26. 21:55
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Te ugye szűz voltál mikor összejöttél vele?

A bőrét ne cserélje ki? Ki tudja, hány nő ért hozzá!

2013. júl. 26. 22:24
 40/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, aranyosak vagytok :)

Így jártam. De higgyétek el, hogy nem könnyű az élet, ha bacifóbiás valaki, és ez párosul azzal is, hogy rühellem az exét. (ebben a párom is hibás, mert túl sokat mesélt róla, és a csaj családja még így 4 év után sem igazán bírja felfogni, hogy már nincs közük a páromhoz. A testvére is egyik nap csak úgy simán becsöngetett, jött megkérdezni, hogy mi a szitu, meg kéne egy kis lóvé, én meg azt sem tudtam ki az, és értetlenül álltam az ajtóban, ő meg úgy nézett rám, hogy én mit keresek a lakásban. Home, sweet home! :) Leglább telefonált volna, hogy itthon van -e a párom. Meg a hülye vicce, hogy hívjuk meg lakásavatóra a csajt az új pasijával, mert írt FB-on és gratulált. Vasárnapi ebédre is meg kéne hívnom, mint a rokonokat, nem? Ja, fagyasztott halrudacskákat el ne felejtsek venni, azt szereti, ahhoz van szokva /mást nem tud főzni/. Jé, ezt meg vajon miért kell tudnom? Nekem is voltak kapcsolataim előtte, de egyik sem zaklat, nincs az arcomba heti szinten. Basszus, én elfelejtettem elmesélni, mi volt az exemen mikor utoljára láttam. Mekkora hiba!!! Még ha házasok lettek volna, akkor sem normális ez, nem még így, hogy csak együtt laktak egy ideig!!) Valóban meg kéne nyugodnom, de ilyen körülmények közt ez nem könnyű :)

2013. júl. 27. 08:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!