Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki?
Mondjuk nekem is van egy bacimániám, de az nem ilyen mértékű, meg nem is arról szól, hogy ki dugott előtte az ágyba, alapból nem szívesen fekszem idegen bútorra.
De párom ágyával akkor sem lenne bajom, ha tudnám, hogy előtte dugott benne valakivel. A múlt az elmúlt.
Kedves Kérdező!
Meg kell mondjam, nagyon jókat röhögtem a válaszaidon. Ha a szomszédok panaszkodnak, megmutatom nekik a kérdést. Szerintem jó fej vagy, bírom az ilyen embereket. A problémádat is megértem, és szerintem vegyél egy új ágyat a p.csába, az a biztos.
Sok szerencsét:)
Te ugye szűz voltál mikor összejöttél vele?
A bőrét ne cserélje ki? Ki tudja, hány nő ért hozzá!
Köszönöm a válaszaitokat, aranyosak vagytok :)
Így jártam. De higgyétek el, hogy nem könnyű az élet, ha bacifóbiás valaki, és ez párosul azzal is, hogy rühellem az exét. (ebben a párom is hibás, mert túl sokat mesélt róla, és a csaj családja még így 4 év után sem igazán bírja felfogni, hogy már nincs közük a páromhoz. A testvére is egyik nap csak úgy simán becsöngetett, jött megkérdezni, hogy mi a szitu, meg kéne egy kis lóvé, én meg azt sem tudtam ki az, és értetlenül álltam az ajtóban, ő meg úgy nézett rám, hogy én mit keresek a lakásban. Home, sweet home! :) Leglább telefonált volna, hogy itthon van -e a párom. Meg a hülye vicce, hogy hívjuk meg lakásavatóra a csajt az új pasijával, mert írt FB-on és gratulált. Vasárnapi ebédre is meg kéne hívnom, mint a rokonokat, nem? Ja, fagyasztott halrudacskákat el ne felejtsek venni, azt szereti, ahhoz van szokva /mást nem tud főzni/. Jé, ezt meg vajon miért kell tudnom? Nekem is voltak kapcsolataim előtte, de egyik sem zaklat, nincs az arcomba heti szinten. Basszus, én elfelejtettem elmesélni, mi volt az exemen mikor utoljára láttam. Mekkora hiba!!! Még ha házasok lettek volna, akkor sem normális ez, nem még így, hogy csak együtt laktak egy ideig!!) Valóban meg kéne nyugodnom, de ilyen körülmények közt ez nem könnyű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!