Viszonyom van egy férjes nővel, azt hiszem terhes, hogyan derítsem ki, hogy enyém-e a gyerek, ha tényleg az?
Ne haragudj, de ha terhes valóban, akkor ez soha a büdös életben nem volt igaz szerelem.
Mi az, hogy hagyd békén?
Van már gyereke?
Már bocs a feltételezésért, de nem lehet hogy a férjének nem lehet gyereke?
Ajj istenem...
Hány éves vagy? És a nő hány éves?
Jópofa nő lehet. Eleve már az,hogy a férje mellett szeretőt tart.
Hogy mentél bele ebbe a kapcsolatba? Ha annyira nagy szerelem lett volna, elválik a férjétől, hogy felvállalhasson mindenki előtt.
Nekem ez nem szerelem. Akit szégyellek mások előtt, az nem az.
Csak szimpla szerető voltál.
Én nem csak szeretőre gondolok.
Szerintem azért itt egy kicsit mélyebb dologról van szó, de ameddig nem válaszol, addig nem tudok véleményt alkotni.
Arra nem gondolsz hogy valami baja esett?
NEm kell mindenkiről a legrosszabbat feltételezni.
Barátnőm megcsalta a férjét, mert elment haverokkal nyaralni és nem írt időre haza(azt hitte lelépett egy nővel) erre kiderült hogy balesetük volt....
érdekes elképzelésed van az igaz szerelemről.
gusztustalanok vagytok mindketten, törődj bele, hogy sose fogod megtudni az igazat.
Nem védekeztetek? Van reális esélye, hogy tőled terhes?
Sokat nem tudsz tenni, ha így elzárkózik - ha terhes is, láthatóan egyedül akar dönteni arról, hogy mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!