Viszonyom van egy férjes nővel, azt hiszem terhes, hogyan derítsem ki, hogy enyém-e a gyerek, ha tényleg az?
Figyelt kérdés
1 éve tart a viszonyunk, igazi szerelem ez, megéltük neki minden szépségét már. Mikor utoljára találkoztunk, rosszul volt már napok óta, hányt reggel, émelygett, azóta nem keresett, vagyis 3 hete. Én akkor rákérdeztem, hogy nem lehet-e, hogy terhes, azt mondta, ne fessem az ördögöt a falra, csak biztos elkapott valamit. Azóta írtam neki rengetegszer, azt írta vissza, hagyjam békén. Biztos vagyok benne, hogy igaz az, amit feltételeztem, de ha így van, akkor nem tudom, mit kéne tennem. Már megőrülök ennyi kétség között, 3 hete várom, hogy felhívjon, hogy találkozzunk, de nem teszi. Nem tudom, mit kéne tennem, ha teherbe esett, az csak tőlem lehet, állítása szerint a férjével nem volt mostanában kapcsolata. Megőrülök, keresem, de nem válaszol, odamenni nem tudok, nem kereshetem az otthonában.2011. nov. 23. 19:38
11/11 anonim válasza:
szép kis szerelem. sztem terhes és lehet h arra kellettél csak h teherbe essen. hagyd a csudába.
egyébként is: milyen igaz szerelem amikor ő házas,vled meg dugni jár össze??? ha szerelem lenne már rég lelépett volna az állítólagosan rossz kapcsolata mellől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!