Hogy derítsem ki az igazat? Elment vagy sem?
Szóval most a párom otthon van egy pár napja,haza ment szabira.amúgy külföldön élünk.nos mióta otthon van egyszer nem emlitette,hogy találkozott valamelyik haverjával vagy valami aztán két nap múlva meg már jön vissza.és nem tudom ma este elkapott ez az érzés amikor irkáltunk egymásnak skype-on,hogy ő elmegy valahova bulizni.ezzel nem is lenne baj,csak hogy nem őszinte.de nem tudom biztosra,hogy elmegy e.mert egyből irta ő,hogy majd reggel beszélünk olyan 11-12óra körül,ami nálam 10-11 óra.most kiszeretném deríteni,hogy most el volt valahol vagy sem?mert ha nem őszinte így hogy alapozzak rá és a kapcsolatunkra??
lassan másfél éve vagyunk együtt.ő 26férfi,én 20lány
hát ezek után teljesen megértem h nem tudsz teljesen bízni benne....én nem is tudtam volna együtt maradni vele...
a túró rudis témát én sem értem...szerintem a válaszadó félreértett valamit: az biztos hogy hazajött Mo-ra, az a kérdés hogy éjjel elmegy-e vmerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!