Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki?
Ez már túlreagálásnak is csak nehezen nevezhető.
Ha ezen ennyire képes vagy pörögni, az komoly probléma. Meg kéne oldanod, mielőtt tényleg idegbetegnek bélyegeznek. Látom te természetesnek veszed ezt, és men érted, hogy lehet, hogy itt lehurrognak.
Hidd el: nem természetes.
Próbálj változni, engedni ezügyben, mert nem tudom, a párod meddig bírja.
"A farkát már azóta számtalanszor alaposan megmosta, míg az ágyat nem tudom betenni a mosógépbe" mert a farkát be tudod? :D :D
ne haragudj de nagyon túlreagálod.
Kérdező, a helyedben el kellene gondolkodni azon, hogy ennyi ember állítja, hogy ez azért nem teljesen normális.
Gondolom ismered az autópályás-szembemenős viccet.
Na ez most pont az az eset.
Miért te nem voltál előtte senkivel,soha? :)
Akkor vegyél új wc-t is mert kitudja,hogy előtte hány csaj hugyozhatott bele. Ez szerintem beteges,sőt orvosi eset. Keress fel egy pszichológust !
Keress egy ágyat ami tetszik, majd szólj a párodnak hogy le szeretnéd cserélni, neten gyorsan elkel!:)
Ui: nekem eszembe se jutott hogy párm régi ágyban hányan aludtak. De új ágyat vettünk azóta, a régin tesóm alszik!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!