Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők akiknek van már gyerekük,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akiknek van már gyerekük, kinek kellenek?

Figyelt kérdés

Számomra kizárt dolog,hogy olyan nővel létesítsek kapcsolatot,akinek már van gyereke.Az a nő annak idején ész nélkül választott a "vagány"kategóriából és most kell egy idióta,hogy nevelje a gyerekét.

Egye meg minden nő amit főzött!!!

Miért nevelné egyetlen férfi is a szeretet,szerelem és egyéb címszó alatt más fattyát?!

Ebbe csak szánalmas önbecsülés nélküli idióták mennek bele.

2013. júl. 25. 11:32
 61/107 anonim válasza:
90%
Ezzel az erővel minek vállalnak az emberek gyereket. Lehet, hogy 15 év múlva elválnak.
2013. júl. 25. 13:32
 62/107 anonim ***** válasza:
Ja még valami kedves kérdező, menj és cseréld ki a pelusod, hogy ne legyen időd több ilyen hüüülye kérdést kiírni:D
2013. júl. 25. 13:36
 63/107 anonim ***** válasza:
*mégvalami
2013. júl. 25. 13:39
 64/107 anonim ***** válasza:

Miért ne kívánhatnék rosszat neked amikor te felelőtlen hülyézed az egyedülálló anyákat!?

Kerülj ebbe a cipőbe apaként és meglátod...

(ne vagyok egyedülálló anya mielőtt úgy tűnne)

...55ös voltam

2013. júl. 25. 13:44
 65/107 A kérdező kommentje:
Röhejesek vagytok,hogy így próbáltok itt állközösséget alkotni.Nem veszitek a fáradságot,hogy kicsit elgondolkodjatok!Birkák!
2013. júl. 25. 13:54
 66/107 anonim ***** válasza:
94%

Te vagy inkább a röhejes drága! :)) Hü.lye kérdés, hü.lye kérdezőtől.

Én élvezem az egészet, mert eléggé felkaptad a vizet:D a saját hülyeséged miatt:) looooooser vagy:D

2013. júl. 25. 13:56
 67/107 A kérdező kommentje:

Én nem kaptam fel a vizet,drága!

De itt egy idézet Buddhától,hátha jobban értitek,amit mondok:

"Amit gondolunk, azzá leszünk. Mindannyian saját tetteink rabszolgái vagyunk: miért haragudnánk emiatt másokra?"

Tehát ki mint vet úgy arat!

2013. júl. 25. 13:58
 68/107 A kérdező kommentje:
Hiába lázadtok itt nekem,mert nem tetszik a felelőség,attól még igazam van
2013. júl. 25. 13:59
 69/107 anonim ***** válasza:

:"DDDD istenem de kretén ez az ember :"D

max egy hozzá hasonló hülyével lehet kapcsolata, jól megtalálták egymást de remélem ezek nem szaporodnak, nem kell több hülye van elég így is :D

2013. júl. 25. 14:00
 70/107 anonim ***** válasza:
90%
Agybajod van nem igazad :D na majd visszanézek röhögni... irjatok addig sok kommentet hogy ez a betegagyú tudjon jókat reagálni :DD
2013. júl. 25. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!