Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők akiknek van már gyerekük,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akiknek van már gyerekük, kinek kellenek?

Figyelt kérdés

Számomra kizárt dolog,hogy olyan nővel létesítsek kapcsolatot,akinek már van gyereke.Az a nő annak idején ész nélkül választott a "vagány"kategóriából és most kell egy idióta,hogy nevelje a gyerekét.

Egye meg minden nő amit főzött!!!

Miért nevelné egyetlen férfi is a szeretet,szerelem és egyéb címszó alatt más fattyát?!

Ebbe csak szánalmas önbecsülés nélküli idióták mennek bele.

2013. júl. 25. 11:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/107 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy a vagány kategóriából választott? Az meg se fordul a fejedben, hogy esetleg meghalt a pasija a gyerek születése után? Akármiben? Undoritó vagy....
2013. júl. 25. 13:06
 32/107 anonim válasza:

Addig nem akartam írni, míg le nem írtad: "belement egy ilyen rib_nc..cal egy kapcsolatba".

Egy anyuka rib..c?? Mert a kapcsolatba zátonyra futott mondjuk egy alkoholista ,ingyenelő pasival? Utána mit kéne tennie? Lője agyon a gyereket,.hogy az ilyen szarh..ázi, mint.te, észrevegye?

Akkor most mesélek neked valamit. 19 éves voltam, mikor méhnyakrákot.diagnosztizáltak nálam. Azt mondták, vagy most gyerek, vagy soha. Egy nő szerintem nem nő gyerek nélkül. Ha nem is ilyen.korán. De muszáj volt. Azóta a fiam 4 éves. A kamaszszerelem.elmúlt. Én anyuka vagyok. De egy normális.gondolkodású férfi ezt megérti. Nem más."fattya"..

2013. júl. 25. 13:07
 33/107 A kérdező kommentje:
Na Hélike itt tudományos bizonyitékkal is szolgált a # 26 hozzászólásában.kösz,Hélike
2013. júl. 25. 13:08
 34/107 anonim ***** válasza:
s.eggfejkém,ha már ekkora pofád van,elárulhatnád nekünk hány éves vagy? Az sok mindent elmondana rólad! Vagy nem mered?!
2013. júl. 25. 13:09
 35/107 A kérdező kommentje:

# 32

Ne esünk tulzásokba.Én nem az ilyen kivételes esetekről beszélek,tehát lehetne annyi iq benned,hogy ezt fölfogd,és annyi illem,hogy ne annyázz,mert az téged minősít és a ribanx,lotyo anyucidat

2013. júl. 25. 13:10
 36/107 A kérdező kommentje:

"s.eggfejkém,ha már ekkora pofád van,elárulhatnád nekünk hány éves vagy? Az sok mindent elmondana rólad! Vagy nem mered?!"

persze,hogy elárulom,de kiváncsi volnék ti hány évesek vagytok,hogy már ennyire okosak vagytok

2013. júl. 25. 13:11
 37/107 anonim ***** válasza:
28%

"Ha életedben legalább egyszer lett volna olyan szerencséd, hogy megtudd mi az igazi szerelem, akkor nem írnál ki ilyen hülyeségeket..mert ha valakit igazán szeretsz, akkor elfogadod olyannak, amilyen...De gondolom ez a te diónyi agyadba még nem fér bele...

És ne feledd, hogy belőled is lehet "elmenekülő" apuci...mert tudod lehet akármilyen jó egy kapcsolat, bármikor megromolhat, és akkor "ne a gyerek szenvedjen" alapon szétmennek a szülők...

Akármennyire is szeretsz valakit, akármennyi időt töltötök együtt, igazán soha nem ismered meg...ezért van az, hogy amikor egy pár úgy érzi, hogy tökéletes minden, bevállal egy gyereket...csak a szülőségtől megváltozhatnak az emberek, mert egy gyerek komoly felelősség és nem mindenki bírja... "<----ez mi mégis ha nem érv?

Szerintem hisztikedvedben vagy, mert eljött a babák délutáni szunyájának az ideje...menj s feküdj le:))

Amúgy szerintem 16-nál nem vagy több...vagy ha igen, akkor valami baj van a szürke- és fehérállományoddal :))

2013. júl. 25. 13:12
 38/107 anonim ***** válasza:
95%
de kérdező,pont magad ellen beszélsz! 32-es az a kategória,amiről te írtál:"Számomra kizárt dolog,hogy olyan nővel létesítsek kapcsolatot,akinek már van gyereke."-akkor most mi van?????
2013. júl. 25. 13:12
 39/107 A kérdező kommentje:

"de kérdező,pont magad ellen beszélsz! 32-es az a kategória,amiről te írtál:"Számomra kizárt dolog,hogy olyan nővel létesítsek kapcsolatot,akinek már van gyereke."-akkor most mi van?????"

Figyelj,ha egy ilyen helyzet van és ezt kellő őszinteséggel valakinek a tudtára lehet adni,akkor két ember ebben megegyezett.De nem "nyakába"varrják senkinek.

2013. júl. 25. 13:15
 40/107 A kérdező kommentje:
És ez a felelősség,mert mindenki tudja mit vállal!
2013. júl. 25. 13:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!