Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők akiknek van már gyerekük,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akiknek van már gyerekük, kinek kellenek?

Figyelt kérdés

Számomra kizárt dolog,hogy olyan nővel létesítsek kapcsolatot,akinek már van gyereke.Az a nő annak idején ész nélkül választott a "vagány"kategóriából és most kell egy idióta,hogy nevelje a gyerekét.

Egye meg minden nő amit főzött!!!

Miért nevelné egyetlen férfi is a szeretet,szerelem és egyéb címszó alatt más fattyát?!

Ebbe csak szánalmas önbecsülés nélküli idióták mennek bele.

2013. júl. 25. 11:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/107 anonim ***** válasza:

"Kedves " kérdező.

14 éves vagyok, és egyedül maradtam anyuval. apukám külföldi és ott is laktak anyával, De anya hazajött engem megszülni, mert nem akarta, hogy gyökerek nélkül nőjek fel. Apu nem várta meg.

Még pocakban voltam, amikor ott kint csinált egy gyereket. Pedig nagyon szerette előtte anyut. Nem anya hibája, hogy egyedül maradt.

Az egyedülálló anyák általában a férfiak művei. És nem rosszabbak annál a nőnél, akinek nincs gyereke. Mellesleg háromszor kérték meg a kezét. Lődd tökön magad.

Üdvözöl: Writeit, a "fattyú"

:)

2013. aug. 13. 16:20
 102/107 A kérdező kommentje:

ma 16:20

Te meg bekaphatod,csitri!

2013. aug. 13. 16:33
 103/107 anonim ***** válasza:
Mit kapjak be ha egyszer már lelőtted?......
2013. aug. 13. 22:40
 104/107 anonim ***** válasza:
Te is fattyú vagy kérdező!
2014. márc. 26. 19:27
 105/107 A kérdező kommentje:

"Te is fattyú vagy kérdező!"

Te is bekaphatod!

2014. márc. 26. 20:28
 106/107 anonim ***** válasza:
Ostoba vagy, kérdező... :) Én pl. kellettem, olyan pasinak, amilyen te a büdös életben nem leszel. A kislányomat 21 évesen születem, egyetem mellett (nem büfészak), az apukájával azóta megromlott a kapcsolatom, így külön folytattuk, de imádja a lányát, lelkileg-anyagilag mindent megad neki. Mihelyst újra kész voltam egy kapcsolatra, betoppan az az életembe egy csodás férfi, aki imád és a kislányt is, materiális és nem materiális értelemben is annyira toppan van, mint egy ilyen kis selejtes, amilyet te is vagy, sosem leszel. Ja, és nem idős, 30 éves, jó pasi, jó munkával, csodás barátokkal... Ennyit a kis véleményedről. N25
2017. dec. 12. 22:09
 107/107 anonim ***** válasza:
Én igen ! Mert volt a rokonságban egy példa. Pasi(35) és az anyja nem akartak gyereket/unokát. A lány terhes lett erre a pasi kidobta az anyja meg szìtja tüzet. A lány járt jobban a volt főnökének megtetszett és egy rendes kedves pasit talált aki "tehenet borjával" elgogadja a lányt. Mindenki szeret mindenkit tökéletes család.3 haverom él még olyan nővel boldog kapcsolatban akinek volt már kislánya.
2017. dec. 13. 22:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!