Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg fiúk nem szomorodnak el, ha arra gondolnak, hogy nem lesz saját családjuk, gyerekük? Vagy kompromisszumot kötnek, és a cél érdekében inkább élnek kapcsolatban egy nővel, ámde boldogtalanul?
Szerintem ez a fajta gondolkodás csak azoknál áll fent,akik éppen felismerik magukban a dolgot(hogy melegek) és hirtelen nagy furcsa lesz nekik,nem megszokott stb.
Aztán később szerintem úgy is rájön mindenki,hogy ez a kép,amiket a felnőttek mutatnak,nem olyan a valóságban,mint ahogy azt gyerekként gondoltuk.Az embereket nem egy megírt forgatókönyv alapján gyártja a természet.Mindenkinek más jut.Mindenki másra vágyik.
Én ha heteró lennék sem szeretnék gyereket,nekem túl nagy teher/nyűg lenne.Én mindig szeretnék szabadon élni,azt csinálni amihez kedvem van.A családos emberek csak sminkben mutatnak jól,ha elmész a lakásukra és látod,hogy milyen fáradtak,idegesek,gondterheltek máris másként fogsz tekinteni az egészre.Persze van akit ez boldoggá tesz,de ne tegyünk úgy,mint olyan lenne a dolog,mint az amerikai filmekben!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!