Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkor kellenék neki, mikor már van valaki más az életemben? Veletek is történt már hasonlò?
Volt baràtom azért szakított velem, mert màr nem volt szerelmes belém. Azt mondta minden passzol velem kapcsolatban, szerinte kívül-belül nagyon jò csaj vagyok, kedvel engem, de azt mondta, hogy màr nem tud értem rajongani, ezért szakítsunk. Sokàig rossz volt nekem utàna, egy darabig pròbàltam újra összejönni még vele, de folyton ez volt a vàlasza: "még gondolkozok rajta". Egyenesen, konkrétan sohasem utasított el, mindig keltett reményt bennem, hogy talàn majd egyszer újra...
Így ment ez egy darabig. Majd én beleuntam jò pàr hònap bizonytalansàgba, abba, hogy sosem kapok konkrét vàlaszt, hogy IGEN vagy NEM. Ha megmondta volna hogy nem akarja újrakezdeni velem, rögtön leléptem volna, de sajnos mindig adott nekem új reményt. Folyton kérette magàt, azt mondta bizonyítsak neki, hogy érdemes újrakezdenie velem. Pròbàltam megvàltozni, pròbàltam a kedvébe jàrni, de neki soha semmi sem volt elég jò.
Fordult a kocka. Egy ideje màr nem kerestem, nem loholtam utàna. Elkezdtem randizni és lett új baràtom. Nagyon szeretjük egymàst, vele sokkal jobban érzem magam, mint az exemmel. Nincs màr bennem az a túlzott megfelelési kényszer, nem kell könyörögnöm a màsik szeretetéért. Egyszerüen felszabadult és boldog vagyok. Nemrég kiraktam stàtusznak hogy kapcsolatban vagyok, és raktam fel közös képeket is vele. Furcsa mòdon az exem pàr hétre rà felkeresett hogy gratulàljon. Majd elkezdett faggatòzni, kérdezõsködni mindenfélét, és benyögte, hogy mekkora hülye volt anno, hogy egy ilyen csodàlatos lànyt hagyott elmenni, amikor az övé is lehettem volna. Azt mondta tudja, hogy nagyon elb*szta, és szeretné, ha a késõbbiekben vagy akàr most mi újrakezdenénk. Most jött rà hogy mennyire szeret és hogy mekkora ostoba volt. Kéri, hogy adjak neki egy utolsò esélyt.
Nagyon szerelmes voltam belé, de darabokra törte a szívemet, és a mostani pàrommal sokkal boldogabb vagyok. Szòval eszem àgàban sincs visszamenni hozzà, mégis sajnàlom õt, mert tudom mit érez, én is keresztül mentem ezen. Szerintetek miért csak most jött rà, hogy én kellek neki?
hát ha őszinte válaszra vársz, akkor azért, mert az valamiért mindig jobb színben tűntet fel valakit, ha van valakije, mint mikor nincs
plusz idáig nagyon nyeregben érezte magát, kb tőle függött minden és most így az ő büszkeségén is csorba esett, hogy végül csak találtál valakit, és még jobb is, mint vele
szerintem te is csak amolyan tartalékba voltál neki, mivel írtad, hogy jópár hónapig nem adott konkrét választ neked. és mivel jobb nem jött össze, és, téged azért szeret, és vonzónak tart, így most, hogy téged is elveszített, már kúszna vissza hozzád.
Nagyon helyes, hogy nem akarsz visszamenni hozzá. Nem is szabad. Most csak sérült a pici büszkesége a drágának. Eddig volt valaki aki könyörgött neki, a kedvében járt, akinek kérethette magát... Undorító az ilyen pasi!!!
Én is jártam hasonlóan. De szerencsére abban nem voltak érzelmek ennyire mélyen. Jártam valakivel, aki becsapott, pedig kb 1 hónapot voltunk együtt. Lebukott és szakítottam vele, ő egyetértett. Aztán kb 2 hónapra rá én összejöttem a mostani férjemmel , és lám, az ex rögtön érdeklődni kezdett irántam, azt akarta hogy fejezzük be, amit elkezdtünk ( ugyanis a kapcsolatunk alatt a konkrét szexig nem jutottunk el). Ne tudd meg milyen jó érzés volt azt mondani, hogy nem, mert szeretem a párom!
Később ő járt pár hónapot egy lánnyal, de az a lány is elhagyta. A pasi egyedül van azóta. Én hozzámentem ahhoz a férfihoz, akivel az ex szakítása után összejöttem. Nem bántam meg, hogy visszautasítottam. Milliószor boldogabb vagyok:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!