Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer elhagyott mert megcsalt, de visszatért, akkor lehet tényleg ő az igazi az életemben?
ennyiből nem lehet megmondani. nővérem és a barátja 6 év után mentek szét. ez alatt az idő alatt volt pár 1-2 hetes szünetek is(nővérem jóvoltából), de most végleg szétmentek.
az ok szintén megcsalás volt.
Hát úgy volt hogy elmesélte mi volt:
Januártól-áprilisig találkozgatott egy lánnyal de nem jöttek össze, csak olyan unaloműzés volt neki. Na jó gondolom szexelt volna vele ha a lány is akarta volna, de nem feküdtek le. De közben volt neki 1 másik is akivel találkozgatott, de vele sem alakult olyan nagyon semmi. Majd jött a szülinapom és írt nekem egy üzenetet, elkezdtünk levelezni, elhívott találkozni, lefeküdtünk egymással és azóta együtt vagyunk. Jó minden, sok időt töltünk együtt, voltunk és megyünk is nyaralni, úgy bánik velem mint egy hercegnővel :) Én úgy érzem szeret engem, ki is mutatja stb.
Azért ne legyetek már ilyenek!
Az ember sok mindent megbán élete során.
Lehet hogy inkább belátta hogy nálad jobbat nem talál, azért tért vissza hozzád.
Azért légy óvatos vele!
Nekem is ugyanez van a (volt) párommal most, de valamiért én már nem tudok neki megbocsájtani...nem tudom...
Úgy érzem magam, mint egy tartalékost, akit bármikor elő lehet rántani. Nem kicsit megalázó ez.
Ezt csak Ti tudhatjátok!
Azért aggodalomra ad okot a tény, hogy a többi csajjal nem igazán jött össze, amit szeretett volna, és "hirtelen" melletted köt ki, és már szexxel kezditek a "kibékülést".
Lehet, Ő az igazi, de az is lehet, hogy Te vagy számára a biztos pont, Téged bármikor elő tud rángatni.
Ha többször is megcsalt, én a helyedben nagyon óvatos lennék, és csak egy esélyt kapna tőlem...ha még egyszer megcsalna, én úgy otthagynám, hogy még a fc-bookon sem találna meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!