Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kidobott életem szerelme, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frico001 kérdése:

Kidobott életem szerelme, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Romantikus, lelkizős és ragaszkodó típus vagyok. Kevés barátnőm volt életemben, de úgy éreztem ő az igazi. Eleinte ő vallott nekem szerelmet és én próbáltam elkerülni. Féltem hogy összetöri a szívemet. Mire én eljutottam oda hogy teljesen beleszerettem - jobban mondva belebolondultam, ő kiszeretett belőlem. Viszonylag keveset voltunk együtt, de a vele eltöltött perceket NEM tudom felejteni. Kísértenek. Napok óta csak sírok miatta és nem tudom mit tegyek. Volt azóta pár gyenge próbálkozásom, hátha újra belém szeret de szerintem már elkéstem ezzel. Van valami ötletetek? Esetleg hogyan tudnám elfelejteni? Hogy érezhetném jobban magam? Ő szeretne nekem a legjobb barátom lenni, de nekem ez nem menne. Inkább elküldeném, és elkerülném újra. Legyek a legjobb barátja, vagy zárkózzak el tőle? Legyetek szívesek, biztos vannak itt nálam sokkal tapasztaltabbak, mit tegyek? Nagyon sokat szenvedtem idáig és érzem hogy mély depresszióba zuhantam és csak süllyedek lefele. Nem akarok még jobban belebolondulni ebbe az egészbe. Köszönöm, imádlak titeket! (18/F)

2013. jún. 28. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Kezdj új életet.
2013. jún. 28. 21:30
 2/8 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Szar dolog ez tudom, de semmiképp ne legyél a "barátja", legalábbis még jó sokáig ne! El kell felejtened és ehhez az a legjobb ha nem találkoztok és nem tudsz róla semmit! Szóval szakíts meg vele minden kapcsolatot, különben mindig az lesz benned, hogy te többet akarnál és ő nem, szenvedés lesz végignézned ha új barátja lesz és mindez az orrod előtt zajlik, stb.

26F

2013. jún. 28. 21:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Bár megtehetném.
2013. jún. 28. 21:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szerintem megfogadom. Ez tűnik ésszerűnek
2013. jún. 28. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Dettó ugyan így volt velem is.... róla álmodtam ő járt az eszemben a szakítás után. Mondjuk mi barátok maradtunk de ezt nem javaslom neked! Majdnem 2 év telt el mire túl léptem és még mindig megdobogtatja a szívemet ha beszélhetünk.. ezt kerül el:l
2013. jún. 28. 21:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Legnagyobb félelmem...
2013. jún. 28. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
majd jön a következő "életed szerelme"
2013. jún. 28. 23:38
 8/8 anonim válasza:

a legjobb amit ilyenkor tehetsz hogy elfelejted,és inkább lefoglalod magad mással pl kezdj el valami sportot (nálam ez nagyon segített :D )

A többi az idő kérdése,inkább próbálj pozitívan gondolkodni,hagyd ezeket a negatív szarságokat a francba :D

2013. jún. 30. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!