Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan léptél túl az exeden, vagy azon, hogy életed szerelme mással van?
nehezen. és sok sok idővel.
már úgy ahogy elmúlt..
20/f
Erre most azt mondanám, hogy sehogy..
De valahogy évek alatt csak sikerülne, nem tudom.
Most pont ebben a helyzetben vagyok.
Az emlékek nagyon fájdalmasak és a hiány.
Majd valami lesz...
23/F
az exemen,(több mint 2éves kapcsolat volt) kb 7hónap után léptem túl.
belevetettem magam az életbe, bulizgattam ,ismerkedtem(haverkodás szintjén)..nehéz volt az elején nagyon.de igazából tudtam, hogy jobb lesz nekünk külön.
21l
Egy hét depresszió, aztán leültem linuxozni és elhitettem magammal, hogy nem olyan nagy veszteség. És így utólag, józan ésszel visszagondolva, tényleg nem.
Találj egy új hobbit magadnak, ami le tudja kötni az összes szabadidőd, és ha mégis marad időd gondolkodni, akkor azt ne fecséreld el holmi köznapi szerelmi bánatra, bármennyire is kézenfekvőnek tűnik.
17/f
Igazából még sehogy. Lassan egy éve lesz,hogy vége de még nem felejtettem el és még mindig fáj amit velem tett. Már nem sírok, de még mindig eszembe jutt.
23/L
Találtam egy másik életem szerelmét :D Oké, idővel, de ha az akarat megvan, az sokat segít. Ne ragaszkodj az emlékéhez, meg ne gondolj rá folyamatosan, tereld el a gondolataid valamivel, és az idő tényleg segít. Első szerelmemen kb egy év alatt lettem túl, tovább sírtam miatta, mint amennyit együtt voltunk (kb 8 hónapig jártunk), de azóta már van egy még nála is jobb, szebb, okosabb, stb barátom :) Akit még az első szerelemnél is jobban szeretek :)
csak tényleg annyi, hogy ne ragaszkodj az emlékekhez meg hozzá, ne érezd azt, hogy megcsalod azzal, ha másokkal is jól érzed magad (nekem volt ilyen érzésem, hónapokkal a szakítás után is, elég rossz volt). adj esélyt magadnak a tovább lépéshez, és a legfontosabb, hogy AKARJ is tovább lépni! :) menni fog az, idővel :)
20/L
4 év telt el és a munka feledtette el
annyit dolgozok hogy nincs időm az élet sz.r - kezdetű önsajnáltatós témába belefogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!