Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál olyannal aki életed szerelme és rádöbbensz, hogy nem vagy boldog mellette és nem is leszel?

Figyelt kérdés

és ha már el vagytok jegyezve is?

kor+nem, jöhet indoklás is

köszi

2011. máj. 31. 13:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ha erre rádöbbentél akkor ő nem életed szerelme. Viszont elég kevés információt adtál ahhoz, hogy esetleg jó tanácsokat kaphass. Mi változott meg hirtelen? Eddig is így éreztél vagy tényleg hirtelen jött az egész? Esetleg megijedtél az elkötelezettségtől? Valaki más lépett be az életedbe?
2011. máj. 31. 13:55
 2/21 anonim ***** válasza:

Igen. Ebben az esetben előbb utóbb ő sem lenne boldog.

23/F

2011. máj. 31. 13:56
 3/21 A kérdező kommentje:

mivel életem szerelme mindent mindig megbocsátok

kezdem unni

mert mindig újabb és újabb "pofonok" jönnek

ha mondhatnám így: mikrocsalódások

minden nap egy pici

szóval apróságok, de negatív, és folyamatosan kapom

ebből lekövethető, hogy akár életem végéig is

2011. máj. 31. 14:01
 4/21 anonim ***** válasza:

Igen szakítanék vele.

Ha nem vagyok mellette boldog, akkor fölösleges az egész.

2011. máj. 31. 14:35
 5/21 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Igen szakítanék vele az, hogy el vagy jegyezve semmit nem befolyásol. Ha ennyit csalódsz benne úgy nem éri meg vele tervezned a jövőd. Azért írom mert én is így éltem aztán pedig kiléptem ebből a kapcsolatból és cseppet sem bánom. Lesz majd olyan akiben nem kell ennyit csalódnod még ha tökéletes ember nincs is. Meg is válaszoltad a saját kérdésed nem vagy boldog mellette és úgy érzed nem is leszel. Akkor hidd el, hogy nem ő életed szerelme és tudsz ennél ezerszer többet érezni csak ezt most nehéz elképzelned.

21/L

2011. máj. 31. 14:39
 6/21 anonim ***** válasza:

Ha rádöbbenek, akkor az nem az életem szerelme.

És akkor is szakítanék, ha el lennék jegyezve. Ha házas lennék és rádöbbennék erre, akkor elválnék.

2011. máj. 31. 14:46
 7/21 anonim ***** válasza:
Én igen. Nálunk is hasonló a helyzet. Nagyon aranyos, kedves meg minden de érzem, hogy nem az igazi. 3 év, ennyi volt a szavatossága a kapcsolatunknak.
2011. máj. 31. 14:53
 8/21 anonim ***** válasza:

ha nem vagy vele boldog hogy lehetne életed szerelme

amúgy simán, mert az a lényeg, hogy jól érezzem vele magam

20L

2011. máj. 31. 14:55
 9/21 anonim ***** válasza:

nekem volt egy 2,5 éves kapcsolatom. nagyon szerettem a barátomat, el is képzeltem hogy majd egyszer milyen jó lenne hozzámenni, családot alapítani vele. kb.másfél év után előjött néhány fura dolog, pl. eléggé elhangyagolt a barátaival szemben (hozzáteszem soha nem voltam az a ráakaszkodó tipus, mehetett nélkülem is bulizni amikor akart), stb. nekem ezek elég rosszul estek, többször is mondtam neki hogy én nem érzem így jól magam, próbáljon változtatni. mindig megigérte hogy nem lesz több ilyen, úgy 3-4 napig nem is volt aztán jöttek elő ismét a hülyeségek...aztán rájöttem hogy nem akarok igy élni. borzasztóan szerettem, de mérlegelnem kellett. és szakitottam vele. 2 hétig szinte éjjel-nappal sirtam. de aztán teljesen kihevertem.

24L

2011. máj. 31. 14:59
 10/21 A kérdező kommentje:

valami ilyesmi van nálunk is kedves utolsó, hogy ami nekem nem tetszik, megbeszéljük és nem változik. és szeretethiányom van magas fokon.

a többiekhez:

azért ő életem szerelme, mert ő az első az életemben, aki nem használ ki, nem hazudik, hanem hűséges és nem elhagyni, hanem elvenni akar

28 évesen túl vagyok már sok kapcsolaton, ő a csúcspont

ezért az életem szerelme

aki mégsem az?

2011. máj. 31. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!