Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál olyannal aki életed szerelme és rádöbbensz, hogy nem vagy boldog mellette és nem is leszel?

Figyelt kérdés

és ha már el vagytok jegyezve is?

kor+nem, jöhet indoklás is

köszi

2011. máj. 31. 13:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha bizonytalan vagy akkor nem az. Ezért tetted fel a kérdést biztosan tapasztaltabb vagy nálam hisz én még csak 21 vagyok. Viszont a szüleimből kiindulva 18 évet életek le egymás mellett úgy, hogy apám végig azt érezte amit te, honnan tudom? Elmondta. Mi lett az eredmény? 48 évesen megtalálta élete szerelmét és 2 család ment tönkre ettől. De ők boldogok aminek örülök, anyám mellett nem volt boldog még ha próbálta nem kimutatni akkor sem. Lehet, hogy nálad nem így lesz kívánom, hogy ne így legyen. Csak gondolj bele mi lesz ha egy idő után minden reggel úgy kelsz fel, hogy mi lett volna? Mi van ha rossz döntést hoztál amikor vele maradtál? Próbálj meg beszélni vele a problémáitokról várj, hogy változtat e és ha nem akkor lépj. Én 5 évből 3-at vártam a változtatásra. Szerintem jól meggondoltam. Bár tény, hogy hozzád képest fiatal vagyok, de gondolkodásban semmiképp ezek a családi ügyek eléggé megedzettek.

Első voltam ismét

2011. máj. 31. 15:19
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy ő életed szerelme. Nem mindig csak egy nagy szerelem van az életünkben. Ha pedig nem tudsz mellette boldog lenni, előbb-utóbb ettől ő is boldogtalan lesz és két olyan ember kapcsolata, akik nem tudnak egymás mellett boldogok lenni csak szenvedés.

Nem mindig elég a szerelem. Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom. Azt hittem, soha mást nem fogok szeretni, nem is szakítottunk, "nyúztuk" egymást. Annyira biztos voltam benne, hogy ő az egyetlen és igazi szerelmem az életben, hogy nem tudtam elengedni. Aztán hosszas szenvedés után csak vége lett. Én azóta megtaláltam életem második szerelmét, aki már tényleg az igazi, mert mellette boldog is tudok lenni.

Ha semmiképpen nem tudtok ezen a helyzeten változtatni, lehet, hogy nem kellene együtt maradnotok.

2011. máj. 31. 15:21
 13/21 A kérdező kommentje:

változni sehol nem változik semmi?

ellenkező példáról hallott már valaki?

örülnék egynek legalább, hogy milyen esetekben történik változás

2011. máj. 31. 15:23
 14/21 anonim ***** válasza:

Minden további ok nélkül igen!!!

Az eljegyzés csak egy gyűrű ami gyorsan le is kerülhet az újról amilyen gyorsan felkerült!

Jobb előbb mint később!

Ha úgy érezném, nem szeretjük egymást kihült a kapcsolat, és ez nem is fog változni, akkor vége lenne ennyi volt. Boldogtalan kapcsolat ahol később majd szeretőt tart egyikünk , másikunk mi értelme???

26/f

2011. máj. 31. 15:24
 15/21 A kérdező kommentje:

hallottam egy olyan mondást, a komoly kapcsolatokról, hogy:

első a csalódás, második a tévedés és harmadik az igazi

ő nekem már a negyedik...

2011. máj. 31. 15:25
 16/21 A kérdező kommentje:

kedves 15:24

szeretjük egymást....

2011. máj. 31. 15:26
 17/21 anonim ***** válasza:

14.59es vagyok.

én is igy voltam, nagyon szeretet hiányom volt. hiába mondta hogy szeret nem éreztem...

2011. máj. 31. 15:30
 18/21 A kérdező kommentje:

érdekes, hogy olyan mellett alakul ki szeretethiány, aki tulajdonképpen szeret

amiből következik a boldogtalanság

2011. máj. 31. 15:38
 19/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, akkor próbálkozz reménykedj és gondold, hogy majd megváltozik. Szeretitek egymást? Én is szereTem a volt páromat. Csak rájöttem, hogy én azzal a fokú szeretethiánnyal ami nekem volt nem tudok élni. Főleg mert most megkapok mástól mindent ami eddig hiányzott és most szerelmes vagyok. Nem hiszel egyikünknek sem ahogy én sem hittem évekig. Remélem majd idővel ráébredsz, hogy neked lesz a legrosszabb így. Azt meg még inkább, hogy a párod változik miért nem mondod el neki, hogy neked ez így nem jó? Ha így megy tovább akkor nem tudsz vele maradni? Előbb utóbb olyan mértékűvé fokozódik majd a szeretet hiányod, hogy aki csak egy kicsit is ilyen irányból közelít meg abba fogsz kapaszkodni.
2011. máj. 31. 15:42
 20/21 A kérdező kommentje:

már megbeszéltük ezeket a dolgokat

eredménye:

neki mást jelent szeretni mint nekem

neki nem az ölelés, a törődés a stb a fontos

hanem a kapcsolat sikeressége az egyén sikerén (jó munkahely, szorgalom, becsület) hogy a leendő gyerek biztonságok környezetben nőjjön fel)

tehát ő így szeret engem, én meg amúgy őt

neki a sikereim hiányoznak (alig keresek) nekem meg a törődése (hogy fontos lennék)

2011. máj. 31. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!