Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha elhagy eleted nagy szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhagy eleted nagy szerelme van esely arra hogy ujra egyutt legyunk? Es szerintetek aki el hagy szeret?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 02:28
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem előbb tanulj meg magyarul - és csak utána reménykedj, hogy esetleg visszatérhet. Bocs, de kiábrándító már az írásod is.
2009. aug. 19. 02:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha én valakit elhagyok nyilván megvan rá az okom, valószínű már nem szeretem. Aminek egyszer vége annak vége. Sose fog újból olyan lenni mint először.
2009. aug. 19. 06:57
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Hát attól, hogy szakítottatok, még lehettek UJJ-ra együt...de az csak sex.

Másrészt nekem is volt olyan szerelmem akit elhagytam, de még szerettem. Vannak olyan körülmények, amikor jobb úgy mindkettőtöknek.

2009. aug. 19. 07:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne esély rá,hogy újra együtt legyetek.De az már sosem lesz a régi.Sőt...ideig-óráig minden jó,aztán csak rosszabbra fordúl.Tapasztalat.Aki elhagy,nem hinném,hogy szeret,de persze nincs kizárva,hogy más okok miatt vetett véget a kapcsolatnak.Én azt szoktam mondani erre,ha valóban a nagy ŐK vagytok egymás számára akkor a sors elöbb utóbb úgyis összehoz titeket.Ez lehet évek múltával is.Ha meg nem,akkor veszteni valód nincs.
2009. aug. 19. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát attól függ miért lett vége. Ha azért, mert már nem szeretett akkor azt sajnos el kell fogadnod, ha v.mi más külső ok amin még van esély így utólag is változtatni akkor sok sikert hozzá!
2009. aug. 19. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha elhagy,akkor nem ő lesz életed nagy szerelme..
2009. aug. 19. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!