Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyanok akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akiknek volt olyan 13-16 éves korukban "nagy szerelme" akivel nem jött össze vagy nem sokáig volt együtt de évekig nem tudták elfelejteni? A fiúknál is vannak ilyenek?

Figyelt kérdés

Szerintem akinek volt ilyen az tudja mire gondolok. Volt erről régen egy cikk is cotcoton. Csak mert sok ismerősömnek volt ilyen "beteljesületlen szerelme" és érdekelne más tapasztalata is e téren. Összejött az ilyen komolyabb érzelmeket kiváltó első emberkével tartósabban valaki? (Lehet hülye kérdés de szerintem sokan kínlódnak ilyennel és érdekelnének a tapasztalatok e témában:D) Történetek? esetek? Így elkövetett hülyeségek? Ha nem gond korral és nemmel:)

22 L

2011. júl. 30. 23:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Igen nekem volt.Még a mai napig is jóban vagyunk.

F

2011. júl. 30. 23:48
 2/13 anonim ***** válasza:

Akkoriban mikor kis pisis voltam, volt egy 'jó csaj'(azért olyan korban nem pont így írnám körül), szerelmes voltam belé, gondolom én is tetszettem neki, év végére eljutottunk odáig, hogy kaptam egy puszit.Sajna rá nemsokára elköltöztek :'( Sokszor eszembe jutott + jut

F

2011. júl. 30. 23:49
 3/13 napietus ***** válasza:
nekeem volt egy fiú, aki a gimiben nagyon tetszett, de nem volt köztünk még csak beszélgetés se. érettségi után 2 évvel egy főiskolás bulin találkoztunk (tesója oda járt, ahova én). hajtott rám nagyon, rém gáz szövege volt, a végén már nem is tudtam rá figyelni, mert csak az dübörgött az agyamban: "Úristen, de jó, hogy nem jöttem össze ezzel a barommal". leráztam persze :D nem éreztem különösebb csalódottságot, viszont rájöttem, nem mindig baj, ha nem teljesül be amire vágyunk :D
2011. júl. 30. 23:50
 4/13 anonim ***** válasza:

nekem volt sajnos csak 2 hétig tartott a dolog

13 évesen volt ez

és kb másfél évig voltam belé szerelmes

és lebeszéltem vele hogy másfél hét mulva eltöltünk egy közös estét(ha érted hogy értem :D )

2011. júl. 30. 23:52
 5/13 A kérdező kommentje:

:D Köszönöm a válaszokat:)

Én igazából inkább a plátói szerelemfélére gondoltam volna, de máshogy nem tudom körbeírni:D

2011. júl. 30. 23:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Inkább ez szerintem (vagyis én ahogy észrevettem) a lányokra jellemzőbb.
2011. júl. 30. 23:58
 7/13 anonim ***** válasza:

Nahát, akár én is kiírhattam volna a kérdést. :) Én egész gimi alatt 1.-től kezdve egy fiút szerettem, még 4. év végén, utolsó napokban is ha összeakadt a tekintetünk, olyan volt mintha gyomorba vágtak volna. Nem tudom, ő érzett-e irántam valamit, de azt hiszem nem voltam neki közömbös. De semmi nem történt közöttünk, még beszélgetés is alig.

A mai napig nem felejtettem el, nagyon sokat gondolok rá, bár már van más párom.

22/L

2011. júl. 31. 00:08
 8/13 anonim ***** válasza:

nekem eddig csak ilyen szerelemben volt részem, egyoldalú plátóinál sose lesz több :D

15/L

2011. júl. 31. 00:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Az én esetem, tavaly márciusban felvettem egy srácot msnre, előtte már nagyon sokat szemeztünk suliban, mosolyogtunk, teljesen bele voltam esve, ilyen kis hülyeségeket csináltam, ha ültek a padon elmentem előttük és mosolyogtam..Nagyon sokat beszélgettünk, volt,h hajnalig.. Utána összejött a barátnőmmel.. Teljesen kivoltam akadva, egy hétig sehova se mentem, csak ültem bámultam ki az ablakon és bőgtem. ( Nem segítette a helyzetet,h a szomszédom volt..) Próbáltam vele beszélni, de letiltott msnről.. Nagyon sokáig szenvedtem miatta, egy-két hónapja visszavett msnre, beszéltünk párszor, de eléggéé megváltozott és már inkább csak bejön, de nem szeretem és nem tudnék vele elképzelni semmit. Kivéve azt,h odamegyek és felpofozom :D Ha szembejön az utcán csak odanyögök egy sziát és megyek tovább.. Rám se mer nézni..:)
2011. júl. 31. 01:14
 10/13 anonim válasza:

Nekem is volt ilyen...13,5 - 14 voltam ... nagyon szerettem plátói igen.. :D a suli nagy menője volt.. de ő cska játszott velem.. kb 1,5 évig tartott h imádtam.. aztán végül hagytam... később mikor már nőiesebb lettem.. stb stb.. ő szeretett belém.. és azóta is hallom tőle.. h ha nem lett volna olyan hülye... :D

De nagyon jóban vagyunk azóta is :)

2011. aug. 1. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!