Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akiknek volt olyan 13-16 éves korukban "nagy szerelme" akivel nem jött össze vagy nem sokáig volt együtt de évekig nem tudták elfelejteni? A fiúknál is vannak ilyenek?
Figyelt kérdés
Szerintem akinek volt ilyen az tudja mire gondolok. Volt erről régen egy cikk is cotcoton. Csak mert sok ismerősömnek volt ilyen "beteljesületlen szerelme" és érdekelne más tapasztalata is e téren. Összejött az ilyen komolyabb érzelmeket kiváltó első emberkével tartósabban valaki? (Lehet hülye kérdés de szerintem sokan kínlódnak ilyennel és érdekelnének a tapasztalatok e témában:D) Történetek? esetek? Így elkövetett hülyeségek? Ha nem gond korral és nemmel:)
22 L
2011. júl. 30. 23:46
12/13 Lia99 válasza:
14 éves koromban volt 1 nagy szerelmem.+ hónapig tartott aztán 1 kicsit csalódtam a fiuban.Nem tudtam elfelejteni, tudtam h utálnom kéne, még sem tudtam.És most 19évesen ott tartunk h összeköltöztünk, és nélküle megtudnák halni.Talán még akkor nem ismertem, nem szerettem, vagy nem tudtam kezelni ezt az érzést. 19/L
13/13 anonim válasza:
Nos, én pontosan tudom, hogy mire gondolsz. 13 éves koromban tombolát árultam egy jótékonysági bálban. Ott megismerkedtem egy fiúval. Tőlem jó pár évvel idősebb volt. Táncoltunk, beszélgettünk, majd a végén hazakísért. A házunk előtt megálltunk, a szemembe nézett, átölelt, mosolygott, majd megcsókolt. Hihetetlenül boldog voltam. Utána egy hétig nem is hallottam felőle. De nagyon megtetszett a srác. Fiatalság=Bolondság..... -> Elkértem az anyukájától a számát, majd írtam neki, hogy találkozzunk. Bele is ment. Minden este találkoztunk onnantól kezdve, kb. 2 hétig. Nagyokat beszélgettünk, és sétáltunk. Általában mindig csókkal köszönt el, de soha nem kérdezte meg, hogy járunk-e, így én kérdeztem rá, hogy most mi van kettőnkkel. A Válasza ez volt: Hát nem tudom, mert túl fiatal vagy.Mit szólnának a faluban. Majd egy-két év múlva talán több is lehet közöttünk... :S Összetörtem nagyon, mert nagyon megszerettem. Eltelt egy kis idő, majd következő év karácsonyakor megkért, hogy menjek el a szilveszteri bulijába..(közben azért találkoztunk néha) Hát el mentem. Volt ott egy lány aki teljesen ki volt akadva, hogy én ráhajtok a fiúra (nem volt tudtommal közöttük semmi). Meguntam, hogy állandóan hisztizett a lány, odamentem a fiúhoz és kiküldtem őt hozzá. Pár perccel utána bejött a fiú, és megcsókolt. Csak néztem, nem értettem a dolgot. A mai napig sem értem... Azóta a fiú külföldön dolgozik, és egy évben kétszer jön haza. Én időközben összejöttem egy fiúval, akiről kiderült, hogy a legjobb haverja. Kezdetben csak nevetett rajta, majd később már elég furcsa reakciói voltak. Állandóan lesüti szomorúan a szemét, ha ránézek, régi kedvenc számokat tesz be a zenegépbe, az sms-ekről nem is beszélve. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érdekel, sajnos nagyon sok hülyeséget csináltam miatta. Majdnem sikerült elveszítenem a mostanra már vőlegényemet. Bár soha nem volt közöttünk semmi komoly, nekem akkor is ő marad az első igaz szerelem :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!