Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelni akart volna csak velem de én korainak éreztem így kidobott. Lehet még köztünk valami?
Figyelt kérdés
Én is akartam volna vele, tényleg nagyon rá voltam már indulva, de mégis korainak éreztem. De amúgy igen sokszor eszembe jutott meg elképzeltem hogy mennyire szeretnék vele szexelni. Na szóval nem jutottunk el oda, és szép lassan lekoptatott, most meg már másik csajjal van. Nem akarok rosszindulatú lenni, de ismerem őt annyira, hogy tudom hogy mennyire tud rajongani, meg szeretheti is a csajt, de megcsalta már régebben is párszor, meg alapvetően nem hűséges típus. Most 24 éves, nem hiszem hogy örökké vele fog maradni. Szerintetek lehet még köztünk valami egyszer valamikor?2013. jún. 28. 20:22
1/3 anonim válasza:
Szerintem ne akarj tőle semmit, felejtsd el a srácot, csak meg akar fektetni, jól tetted, hogy nem feküdtél le vele.
2/3 anonim válasza:
Mi a francért szeretnéd, hogy legyen köztetek valami??? Egy gyökér, aki nem hűséges, és téged is elküldött! Miért akarsz tőle bármit?
3/3 kolosszus22 válasza:
Jobban jársz ha a büdös életben nem lesz köztetek semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!