Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tök jól elvagyunk a férjemmel, csak nem akar szexelni csak kb, két hetente, mit csinálja? Van két gyerekünk és 15 év házasság mögöttünk.
Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 19:51
1/8 anonim válasza:
háááát, szerintem erre találták ki a műbrokit és a vibrátort.
2/8 kolosszus22 válasza:
Talán mondd meg neki, hogy többre vágynál, illetve dobd fel a szexuális életeteket valami olyannal amit eddig nem csináltatok!
26F
3/8 anonim válasza:
Igen, mindenképp próbáld meg feldobni a szexuális életeteket! Ha ez se jön be, akkor üljetek le és beszéljétek meg, mondd el őszintén hogy nagyon vágysz rá, lehetőleg kicsit többször... Habár ez nálunk a párommal mindig csak azt váltotta ki, hogy ettől meg ideges lett, meg irreális teljesítménykényszere lett, így én inkább a praktikák (újféle elcsábítás, fehérnemű,bármi) híve vagyok.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen már próbáltam erről beszélni vele és tényleg ilyen teljesítmény kényszert váltott ki belőle. Egyéb praktikákat fogok bevetni.
2013. jún. 13. 20:23
5/8 anonim válasza:
Esetleg próbáltál már kicsit.. más lenn mint szoktál? (ne más ember, csak más stílusú a szexszel kapcsolatban) Pl. ha előtte sose súgtál semmi kéjenc megjegyzést a fülébe.. most megpróbálhatod, hogy odamész mögé egyszer, hozzásimulsz, és belesúgod a fülébe, hogy mennyire kívánod/lesz*pnád/jól esne ha szexelnétek... bármi, ezt már a fantáziádra bízom, te ismered a férjed, te tudod mi akasztaná ki, és mi izgatná fel.
Én voltam aki említette hogy a megbeszélés során csak teljesítménykényszert tapasztalt. Sok sikert, kellemes szexuális életet kívánok nektek! :)
21/L
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 14. 08:16
8/8 anonim válasza:
Lehet hogy túl sokat dolgozik és fáradt. Vegyetek ki szabadságot és legyetek 1-2 nap csak kettesben. Ágyban. Próbáld meg kényeztetni sokat beszélgessetek a szexről. Kérdezd meg hogy nem szeretne-e valami újjat kipróbálni. STB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!